Την φιαλη τηνβαλανε στον χωρο τις ρεζερβας σωστα? μηπως περασαν καλωδια απο τον χωρο τις μπαταριας και εχουν αφησει καμια τρυπα?
Την φιαλη τηνβαλανε στον χωρο τις ρεζερβας σωστα? μηπως περασαν καλωδια απο τον χωρο τις μπαταριας και εχουν αφησει καμια τρυπα?
Bazil Van Sinner (23-02-13), BILL007 (23-02-13)
εμενα τα ειχε παρει καιρο και το ειδα προσφατα γιατι δεν το κυκλοφορω λογικα ειναι 2 μηνες τα νερα μεσα τωρα εχω καποιο προβλημα ?το καθαρισα απλα θελω να τα στεγνωσω σωστα!
Απαντώ χωρίς να έχω διαβάσει προηγούμενα post, καθώς το θέμα είναι να βγαίνει άκρη από το καθετί που μας προβληματίζει σχετικά με τις μνρες μας(ελπίζω να μην έχω ban για τη λέξη).
Σε περίπτωση που γενικά δεν χρησιμοποιείς το κλίμα σου και κάποια στιγμή το άνοιξες στο τέρμα, ίσως φταίει αυτό, καθώς το αντίστοιχο σωληνάκι, δεχόμενο υπερβολική πίεση, ίσως έσπασε και τα νερά από τον κλιματισμό, βρέθηκαν στο συνοδηγό.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 31-03-13 στις 17:56
Παιδες καλησπερα sos πηρε νερα το αυτοκινητο στον οδηγο πολλα και ειδα υγρασια αφου εβγαλα την μοκετα και πισω εκει που τερματιζει ο συμπλεκτης.Η μονη τρυπα που υπαρχει εκει ειναι της ντιζας καπω.Εριξα νερα στην ηλιοροφη αλλα παρατηρησα οτι οντως τα βγαζει απο τις υδροροες αλλα εγλυφε και πλαγια στο φτερο χαμηλα.Πως εχω προσβαση για να καθαρισω τις υδροροες?Τελευταια αλλαξα γρυλλο παραθυρου ακουω γνωμες
ΒΜW FANS
Στάνταρ την πάτησες από το αφρολέξ.100%.Αυτήν την μεμβράνη δηλαδή που
στεγανοποιεί τους μηχανισμούς της πόρτας.Βγάλε ταπετσαρία πάρε ένα
πιστολάκι για μαλλιά και ζέστανε προσεκτικά γύρω-γύρω την μαστίχα που
κολλαέι την μεμβράνη πάνω στην πόρτα.Πάτα την με το χέρι να απλώσει
ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει μείνει ΠΟΥΘΕΝΑ κανένα κενό και έχει
απλωθεί σωστά παντού.Το ίδιο έκανα και εγώ και τέλος νερά εδώ και μήνες
Dathanaso (25-10-15)
Το οτι ειδα υγρασια πισω ψηλα δεν σου λεει τιποτα νικο?
ΒΜW FANS
Βγάλε ταπετσαρία και από πίσω θα δεις την μεμβράνη-αφρολέξ που είναι
κολλημένη πάνω στην λαμαρίνα.Πριν την πειράξεις παρατήρησε γύρω-γύρω και
κυρίως στο κάτω μέρος.Θα δεις τα σημεία που πέρασε το νερό από το γλύψιμο
που έκανε στην σκόνη της λαμαρίνας! Είναι γιατί όταν αλλάχτηκε ο γρύλλος δεν
κολλήθηκε προσεκτικά η μαστίχα.Ξέρεις πως βγαίνει η ταπετσαρία ή να
βοηθήσω?