Βαγγέλη,απο τα γραφόμενα σου δείχνεις ένας άνθρωπος Ντομπρος και ειλικρινής και που σε καμια των περιπτώσεων δεν θα ήθελες να πάρεις στο λαιμό σου κάποιον απο μια λάθος συμβουλη.να μιλήσω όμως για τον εαυτό μου και μονο σε αυτό το φόρουμ(είμαι γραμμένος και σε 3 ακομα και το ενα όχι αυτοκινητιστικο) έχω λαβει πολλά καλα-οχι απαραίτητα για το αυτοκίνητο,αλλά και για τον τροπο ζωής και για τα ταξιδια-και καθόλου άσχημα,γιατί είμαι ενεργός στις συζητήσεις.τα φόρουμ και κατ επεκταση το ίντερνετ έχουν ανοίξει πολύ περισσότερα ματια απο οτι έχουν κλείσει.εξάλλου εσύ δίνεις μια συμβουλή σε κάποιον,μια κατευθυντήρια γραμμή,μια υπόδειξη και όχι ζητάς απο κάποιους να σε υπακούσουν...το νόημα του θρεντ,νομιζω πρεπει νάναι πως όταν δίνεις μια συμβουλή σε κάποιον να είσαι όσο το δυνατόν πιο σίγουρος για την συμβουλή αλλά και αυτός που την ζητάει έχει την ευθύνη για το αν θα το κανει...
ΥΓ 1 μου είχε πει καποτε ένας γιατρός πως κάποιος αντιμετώπιζε ενα θέμα υγείας που όμως ηταν πολύ χαλαρό και δεν κινδύνευε. Ο γιατρός του είπε να το αφήσει και να το δούνε σε 3 μηνες ξανά.εκείνος άκουσε κάποιον άγνωστο απο το ίντερνετ που του είπε να πάρει ενα φάρμακο..τον άκουσε και κατευθειαν αχρηστευτηκαν τα νεφρά του...ποιος φταίει σε εκείνη την περιπτωση;η δικιά μου λογική λέει πως φταίει αυτός που άκουσε τον άγνωστο ΓΙΑΤΙ δεν είχε κρίση
ΥΓ μπράβο σου που το ανοιξες το θρεντ και εγραξες αυτά τα λογια...
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?