Kαταναλωση μη περιμενεις μεγαλες διαφορες.
Γυρω στο 10,5 εντος πολης και 8,5 εκτος με κανονικη παντα οδηγηση.Αν θες μπορεις και πιο οικονομικα 1 μεχρι 2 λιτρα κατω.
Γενικα το z4 λογω μικρου βαρους εχε σαφως μικροτερη καταναλωση απο 46αρια που φορανε συνηθως παρομοια μοτερ.
Το δικο μου παντως (2λιτρο βαλβ) εχει 9-10 στη πολη και 7-8 στην ΕΟ με 120 χλμ μ.ο.
Δηλαδή στα νούμερα που ήξερα και εγώ κυμαίνεται , καλό αυτό
Άντε ελπίζω να κανονίσω κάτι σύντομα για να αλλάξω κατηγορία και να εισέλθω στα e85
Μία απορία που μπορεί να είναι και χαζή, πόσο κοστίζει η αλλαγή χρώματος στο εσωτερικό δλδ η αλλαγή σε καθίσματα και ταπετσαρία?
Εννοεις να αλλαξεις δερμα?
Ανδρεα, συννημενες ειναι οι οδηγιες για ρετροφιτ σε trip computer στο τιμονι.
Δες την διαφορα στα facelift
Επισης εδω ειναι το κιτ για πολλαπλων:
https://bmwfans.info/parts/catalog/E...teering_wheel/
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 05-04-12 στις 21:03 Αιτία: trip computer
Κοιτάω αλλά δεν βρίσκω κάτι που να τα έχει όλα, δηλαδή λίγα χλμ να είναι ατρακάριστο-άβαφο και σε λογική τιμή...Είδα κάποια 20κ+ και μου έφυγαν τα μάτια από τη θέση τους...Από ότι έχω ρωτήσει γύρω στα 16κ μου είπαν ότι μπορώ να βρω ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και όπως το θέλω.Που είναι όμως? :Ρ
Όσο για το Interior εννοούσα αλλαγή και όχι βάψιμο.Δηλαδή αν είναι μπεζ ξήλωμα και τοποθέτηση μαύρου χρώματος αλλά πιστεύω το κόστος ξεφεύγει :/