ωραιος ο Αλπινος... να ρωτησω...(θα ακουστει χαζο)... απο αντιπροσωπεια της BMW το αγορασες ή προμοταρουν μονοι τους τα οχηματα τους οι κυριοι της αλπινα;
ωραιος ο Αλπινος... να ρωτησω...(θα ακουστει χαζο)... απο αντιπροσωπεια της BMW το αγορασες ή προμοταρουν μονοι τους τα οχηματα τους οι κυριοι της αλπινα;
Μη τα συζητας αδερφε...
Η ΑΛΠΙΝΑ πωλειται απο επισημη αντιπρωσοπια ΒΜW.
Και απολαμβανει την επισημη εγγυηση της μαμας.
Αυτο συμβαινει μονο με την ΑΛΠΙΝΑ λογω της στενης
συνεργασιας BMW ALPINA.
Panos 316T (24-06-13), Ptboul (25-06-13), Tsakirakos (24-06-13)
Τωρα την ειδα την ερωτηση...σορρυ που λενε κι οι Αγγλοι
Λοιπον αγοράζεται από αντιπροσωπεία της BMW που επίσημα εισάγει Alpina. Δεν το κάνουν όλες οι αντιπροσωπείες BMW. Στην Αγγλία ο επίσημος διανομέας είναι BMW Sytner, Headquarters in Nottingham.
Η εγγύηση για κάθε καινούριο Alpina είναι δυστυχώς μόνο 2 χρόνια...
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
BILL007 (05-09-13), Ptboul (05-09-13), Tsakirakos (01-01-14)
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Tsakirakos (01-01-14)
Και που λέτε ένα ωραίο πρωινό κατά τις 3πμ... στον αυτοκινητόδρομο ένα μικρό ζωάκι αποφάσισε να κάνει crash test... Ο χρόνος αντίδρασης που είχα ήταν 20 δευτερόλεπτα, τώρα πιυ το σκέφτομαι, και καθώς ήμουν φυσικά κουρασμένη και το ζωάκι σκόπευσε το κέντρο, δεν...
Bang...
Ο Αλπίνος θα χρειαστεί ένα καινούριο Alpina spoiler, silver stripes and decals (αν κατορθώσουν να το ξεκολλήσουν χωρίς να κάνουν ζημία στον κυρίως προφυλακτήρα που δεν έπαθε τίπιτα απ'ό,τι είδα) και ένα undertray
Το κακό μάτι το έπαθε την νύχτα της προηγούμενης μέρας που το πήγα στον λαστιχά μου για αλλαγή ελαστικών Τα αγόρια το κυτούσαν και το κυτούσαν κι εγώ πιο πολύ
aristent (04-04-14)
I_MNL (07-04-14)
Ελπίζω να είναι έτσι. Είμαι αρκετά ταραγμένη τώρα... πρέπει να το παω στην αντιπροσωπεία, να δω αν πληρώνει η ασφάλεια κι έχω να το πάω και για service! Δουλειές με φούντες δηλαδή...καλά που δεν δουλεύω την επομενη βδομάδα μερικές μέρες...
Μάλλον ήταν ασβός...
Ptboul (07-04-14)
katsaraios (07-04-14), Ptboul (07-04-14)