Bitz (24-06-14)
Bitz (24-06-14)
Ψιλοσκεφτομαι προς Καλαμαι...
katsaraios (24-06-14), TakisKal (27-06-14)
Μανες, πεθερες και κουβερναντες θα μεινουν πισω...
Με το πρωτο παιδι ειχα παει Επιδαυρο μιση εβδομαδα και μιση Ναυπλιο οταν ηταν 9 μηνων.
Τωρα με το δευτερο 10 μηνων και την μεγαλη 7 ετων, εχω κλεισει Θασο.
Επισης εχω παει με την κορη Κερκυρα (5 ετων) και Αιδηψο/Πευκι (4 ετων). Κερκυρα οχι με το μωρο. Πευκι, γιατι οχι; κοντα εισαι.
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
ntinos (24-06-14)
Επισης κοιτα και προς την πατριδα μου, Ν. Ηλειας. Παλουκι, Αρχ. Ολυμπια, Αγ. Ανδρεα.
Τελος, πολυ ωραια ειναι σταβγυρω χωρια στο Διακοπτο με καλυτερο το χωριο Ελαιωνα.
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
ntinos (24-06-14)
παντου αλλα...
ποιο ξεγνοιαστο μυαλο θα εχεις οπου υπαρχει οδικη συνδεση και δεν εισαι εξαρτημενος απο καραβια κλπ, τουλαχιστον μετα απο το ταξιδι στη παρο με τη μικρη μου 6μηνων που αρρωστησε και τα ειδα ολα δεν το ξανακανα χαχαχα.
Το παιδι εχει το δικο του προγραμμα το οποιο ακολουθουν οι γονεις θελουν δν θελουν , ετσι σε ενα οργανωμενο χωρο (ξενοδοχειο) ειναι λιγο πιο ευκολα τα πραγματα και με τον υπνο και με το φαγητο του μωρου.
Βεβαια μπορεις να τα κανεις και ολα μονος σου αφου κουβαλησεις δυο αμαξια πραγματα( καροτσια παρκοκρεβατα, βραστηρες,κατσαρολες και ολα τα συμπραγαλα χαχαχαχ) για να πας σε καποιο ενοικιαζομενο ( το εχω κανει και αυτο αρκετες φορες)
Γενικα διαλεξε κοντινους προορισμους και να θυμασαι οτι μπορει να πατε διακοπες αλλα ξεκουραστοι δεν θα γυρισετε , αλλα και αυτο εχει τη χαρη του!!!
Μια καλη προταση ειναι το πορτο χελι, ή τα αγια χωματα του κατσαραιου!!!