Η κατάσταση στην Αθήνα έχει ξεφύγει τελείως!Τον Μάρτιο κατέβηκε ο πατέρας μου στην Αθήνα και του έκλεψαν ένα αξιοπρεπές ποσό χωρίς να κατλάβει το παραμικρό!
Η κατάσταση στην Αθήνα έχει ξεφύγει τελείως!Τον Μάρτιο κατέβηκε ο πατέρας μου στην Αθήνα και του έκλεψαν ένα αξιοπρεπές ποσό χωρίς να κατλάβει το παραμικρό!
Έλα να μάθεις στην πλατεία Βάθης
Έλα να μάθεις, τι ζωή περνώ
Έλα να κάτσεις δίπλα μου να κλάψεις
ένα βραδάκι τέρμα Αχαρνών
Έλα να μάθεις στην πλατεία Βάθης
Έλα να μάθεις, τι ζωή περνώ
Πρώτη εκτέλεση: Σωτηρία Μπέλλου
Θλιβομαι γιατι καποτε περπατουσα ασφαλης σε αυτα τα μερη, στη βαθης στη Μαρνης στη πλατεια καραισκακη (εμενα πισω απο το περοκε).
1983-1989 δεν ειχαμε καν αμαξι τοτε, ενα παλιο παπι καποια στιγμη που το μοιραζομασταν τρεις,αναλογα ποιος ειχε γυναικοδουλεια!!.
Και κραχτες ειχε και τζιναβωτους ειχε και ποινικους ειχε και πορνες αλλα ηταν μερος του "τοπιου" δεν σε πειραζε κανεις αν δεν εχωνες την μουρη σου εκει που δεν επρεπε.
Πρεζονια οχι πολλα και μονο ζητα εκαναν δεν πειραζαν κανενα.
Το κυριωτερο ομως ηταν οτι ο δρομος περπατιωτανε απο ολους νεους γερους γυναικες... μετα ηρθαν οι ορδες των "βαρβαρων" σκουρων και λοιπων λαθρομεταναστων και η Αθηνα "τελειωσε".
Ευγε "κυριοι" τα καταφερατε, να μην τολμαμε να κυκλοφορησουμε στην ιδια μας τη πολη..
Αρη συγνωμη για το off topic,δεν προσπερνω τον βανδαλισμο και το κοστος που προκυπτει του αυτοκινητου σου.
Δυστυχως σημερα καθε ποσο ειναι σοβαρο ποσο μαλλον οταν αντιπροσωπευει ενα μηνιατικο για καποιους.
ωραία περιγραφή Γιάννη...ειχε και ποινικους ειχε και πορνες αλλα ηταν μερος του "τοπιου" δεν σε πειραζε κανεις αν δεν εχωνες την μουρη σου εκει που δεν επρεπε.
Δυστυχώς τα ίδια έχουμε και στην Θεσ/νίκη.Πριν ένα χρόνο μου έσπασαν το ίδιο τζάμι(συνοδηγου) στην Ε46 και μου πήραν το ραδιο CD,κόβοντας την πλεξούδα του!!!Ταλαιπωρήθηκα με την τοποθέτηση καινούργιου βύσματος στην πλεξούδα!!!
Τώρα θα μας κλέψουν όλη την Ε46 με το Μνημόνιο 2.........
εχετε δει τι γινεται στην carglass??? εχω σκεφτει μπας και του κοβει μεροκαματο, γιατι εχω εμπειριες ρε παιδια που εχουν σπασει τζαμι για να παρουν 1 ευρο,επισης σπανε δυσευρετα μικρα φινιστρινια που τα χρεωνουν αστα να πανε... δεν λεω οτι δεν υπαρχει εγκληματικοτητα απλα μεσα σε ολα αυτα εχετε σκεφτει μην εχουν μπλεχτει λαθος ατομα???
θυμαστε παλια οταν ειχαν δημιουργηθει οι πρωτες εταιριες σεκουριτι τι εξαρση ειχαμε σε ληστειες σε εξωχικες κατοικιες?
S8N (09-06-11)
Πραγματικα πολυ λυπαμαι αλλα και εξοργιζομαι για την καταντια της Αθηνας
Ενα μεγαλο μπραβο στους αρχοντες της Αθηνας ξεφτιλες...
Οσο για τα λαμογια οτι χειροτερο να παθουν που σου μαγαρισαν την περιουσια σου
S8N (09-06-11)
Αρη τετοιο ειναι το τογιοτα σου? Μην περιμενεις καθρεφτη αντιθαμβωτικο,με 33 ευρω μια χαρα ειναι.https://cgi.ebay.it/TOYOTA-RAV-4-SPE...item45fb10a04a
S8N (08-06-11)
Άρη μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα σπουδαίο. In fact, it's a piece of cake αν ακολουθήσεις τις παρακάτω diy συμβουλές του σύγχρονου pdrαρίστα.
Άκου λοιπόν τι θα κάνεις:
Αρχικά εντοπίζεις το πρόβλημα. Το κοιτάς καλά καλά σα να του λες.....your a$$ belongs to me boy. Στη συνέχεια παίρνεις μια βαριοπούλα, δλδ ότι ακριβώς χρησιμοποιούμε και μεις σε παρόμοιες καταστάσεις (βαθουλώματα / χτυπήματα) και ξεκινάς ένα καλλιτεχνικό swing (βλ. Tiger Woods). Μένεις ΕΚΕΙ!!!! Κρατάς την αναπνοή σου και μετράς μέχρι το......20. Τώρα είσαι έτοιμος ν αρχίσεις να χτυπάς με όλη σου τη δύναμη. Προσοχή όμως: Μόνο 3 σφυριές / φορά....η λαμαρίνα χρειάζεται ξεκούραση...να κουράρει. Κάνεις τώρα 5' διάλειμμα και συνεχίζεις μέχρι να έρθει στα ίσα της...eventually θα έρθει, trust me. Χωρίς στόκους, χωρίς βαψίματα, χωρίς τίποτα. Θα διαπιστώσεις ότι αργά αλλά σταθερά, θα έχεις αποτέλεσμα.
Στο τέλος δεν θα το πιστεύεις ούτε εσύ ο Ίδιος.
On topic:
Γιατί πήγες car glass και δε προτίμησες γνήσιο παρπρίζ Toyota? Η ασφαλιστική δεν μπορεί να σε αναγκάσει να βάλεις ιμιτασιόν, αν εσύ δεν είσαι σύμφωνος.
Ο πατέρας μου το πήγε Κώστα... Του είπα να ζητήσει γνήσιο. Κάποιος είχε αναφέρει σε παρόμοιο ποστ ότι αν το ζητήσεις δε φέρουν αντίρρηση.
Τι γινεται ρε παιδια εκει πανω στην Αθηνα !?!?
Καθε μερα πλεον διαβαζουμε και απο ενα τετοιο περιστατικο, αλλο ελαφρυτερο, αλλο "βαρυτερο" ... Απο τουτη τη μικρη μας "κοινοτητα" και μονο !!
Που θα καταληξει αυτη η ιστορια...?
Αρη περαστικα σας.
Θα μπορουσε να'ναι και χειροτερα.
(και ευτυχως δεν πηγες με το δικο σου, κατι ηξερες! )
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
S8N (09-06-11)