Επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και ηρέμησε το εργαΛείο, Άρη.
Μάλλον στη ματιάσανε την κούκλα. Ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό πάντως.
Σε κάθε περίπτωση, καλά ξεμπερδέρματα!
Επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και ηρέμησε το εργαΛείο, Άρη.
Μάλλον στη ματιάσανε την κούκλα. Ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό πάντως.
Σε κάθε περίπτωση, καλά ξεμπερδέρματα!
aristent (23-09-13)
Άρη πουλάς και παίρνεις E60 6κυλ, προ φεις αλλα με Μ54 πανω Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο.Κωσταντινε εγώ την μπαταρία την έχω απ το 05 δεν έχει αλλαχτεί ποτέ,φτου φτου,αν την αλλάξεις μην ξεχάσεις να την δηλωσεις στον εγκεφαλο
aristent (23-09-13), Konstantinos E60 (23-09-13), Ptboul (23-09-13)
Εμένα δεν έχει αλλαχτεί ποτέ από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του (06/2006) αλλά επειδή το είχα παρατήσει ένα μήνα φυσικά έπεσε.
Όταν το κούμπωσα σε δότη πήρε άνετα αλλά μου χουν μείνει μόνιμα αναμένα το DTC (κίτρινο) + το λαμπάκι των φρένων (εξίσου κίτρινο).
Το περίεργο όμως είναι ότι το αμάξι ακόμα δεν έχει ισιώσει και πράγματι δεν έχω dtc (φεύγει για πλάκα στον δρόμο).
Είναι και αυτό άραγε απόρροια πεσμένης μπαταρίας όπως του Άρη ή υπάρχει θέμα;
Θέλω να πω πως είναι πράγματι δυνατόν από μια μπαταρία να καταλήξεις να έχεις σοβαρά θέματα στα ηλεκτρονικά του αμαξιού;;;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Konstantinos E60 (23-09-13)
Δυστυχώς είναι δυνατόν Πανο. Κατι κουφό μου έλεγε ο Alex το καλοκαιρι που συμβαινει
οταν πέφτει η μπαταρία αλλα δεν μπορω να θυμηθώ.
Ptboul (23-09-13)
Konstantinos E60 (23-09-13)
Ok, για να καταλάβω δηλ. αν σου τελειώσει η μπαταρία μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε και να χρειαστείς την μάνα σου και τον πατέρα σου για επισκευή/αντικατάσταση;
Tα λέω καλά; Είναι οκ αυτό με εσάς σαν καταναλωτές; Συμβαίνει και αλλού;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
aristent (23-09-13), BILL007 (23-09-13), Konstantinos E60 (23-09-13), Ptboul (23-09-13)
Αφου ειχα κλεισει ραντεβου για σημερα το πρωϊ σε συνεργειο BMW στη Λαρισα οδ.Φαρσαλων,πηγα και συνδεσε ο μαστορας το οχημα στο GT1.
Οντως ειχε καταγραψει 4 φορες βλαβη στο συστημα συμπλεξης....
....ετσι γενικα ομως,ουτε απο τι, ουτε πως κλπ.....
Θα σας το γραψω οπως μου τα ειπε ο μαστορας:
" δεν δειχνει τι και πως....απλα μια βλαβη στο συμπλεκτη.....και αφου δεν σου το παρουσιαζει συνεχεια,πιθανον να ηταν τυχαιο και να μπερδεψε καποιες εντολες ......οποτε αν σου παρουσιαστει ξανα,ελα τοτε να το δουμε και να κρατησουμε το οχημα σου εδω για καποιους ελεγχους.....
..... εχει βγαλει το διαγνωστικο μια λιστα με πιθανοτητες προελευσης της βλαβης,αλλα θα χρειαστει αρκετο χρονο για να τις δουμε"
του ειπα για την μπαταρια και δεν δεχτηκε οτι ειναι αυτο....ουτε καν να το τσεκαρει....τελος παντων ηταν η πρωτη φορα που πηγα στο συγκεκριμενο συνεργειο,δεν επεμενα αλλο ,ΔΕΝ με χρεωσε ομως κατι για την διαγνωση!!!
...τον ευχαριστησα και εφυγα.
.....το θεμα τωρα ειναι, σε ποιον Αγιο θα αναβω κερακι πριν ξεκινησω ταξιδι???
Ωραία Πράγματα Αρη
Κάθε ταξίδι και μία έκπληξη
aristent (25-09-13)
Κinder εκπληξη......
Η αληθεια ειναι οτι ηθελα να ριξω μια ματια να δω αυτη τη λιστα για το τι του προτεινε να ελεγξει το διαγνωστικο, που ηταν πλαγια διπλα μου, αλλα ειχε μια οθονη τοσο φθαρμενη που με τα βιας διαβαζες κατι, ακομη και οταν την εβλεπες στα ισια !!!...επρεπε να του πω "κανει στη ακρη να δω τι λεει"!!!
....αλλα πρωτη φορα στο μαγαζι του, δεν ηθελα να γινω αδιακριτος και αγενης και να του ζητησω κατι τετοιο.....αυτη η ευγενεια θα με φαει....
Βεβαια αν το ζητουσα, η απαντηση πιστευω θα ηταν:
"ωραια,ελα να δεις!!! τι θα καταλαβεις???...θα λεει λυσε το ταδε, μπριζωσε το ταδε, κατεβασε το ταδε,κλπ.....δεν εχει νοημα...."
με βλεπω να τραγουδαω στα ταξιδια μου :