προσπαθω να κατανοησω τι θεωρειται πολυτελεια και τι ευχαριστηση...
οπως εχω ξαναπει ενα ημουν με το συμβολαιο και το στυλο στο χερι για ενα καταπληκτικο 911 του 98 σε φοβερο γαλαζιο χρωμα....
μαλλον ηταν ενα απο τα λαθη μου!!!!
λιγο καιρο αργοτερα,ενα 944 καθονταν στη μαντρα ενος ...μηχανικου φορτηγων!
απο οτι μου ειπε,ο ιδιοκτητης ηταν πελατης του και κολλημενος πορσακιας...αφησε την 944 εκει,ειχε παρε ενα boxter και απλα την αφησε εκει...χωρις να τη πουλαει η κατι...μαλλον δεν ειχε χωρο!!μιλωντας μαζι του τη ζητουσε 8000...
περασε κανενα εξαμηνο,το αμαξι εκει μεχρι που...βανδαλιστηκε!!μπηκαν καποιοι και εσπασαν το τζαμι του οδηγου.δεν πηραν τιποτα γιατι πολυ απλα δεν ειχε τιποτα...
τοτε ακριβως ηταν που ανακοινωθηκαν τα μετρα για τα αυξημενα τελη περυσι δηλαδη...
το αμαξι βεβαια ειχε κατατεθημενες τις πινακιδες του.
αποτελεσμα?ο τυπος μου ειπε δωσε οτι νομιζεις και παρτο..μην σαπισει εδω..
του ειπα για χιλια ευρω.και λεει εγινε...
μετα απο ενα μηνα που το αποφασισα να το παρω ΧΩΡΙς ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.....ειχε φυγει απο εκει...μαλλον παλιοσιδερα..αποσυρση παντως δεν το εκανε..
για αυτο το κρατος που εμενα δε με αφηνει να εχω ενα χομπι...να το καθαριζω μονο ρε αδερφε!!!και με το τρειλερ αντε να το πηγαινω μια φορα στους δυο τρεις μηνες σε μια πιστα....
μονστα...με το που ειδα το θρεντ αυτο πραγματικα δακρυσα ρε αδερφε....
δακρυσα γιατι οπως και εσυ,αγαπαω το αυτοκινητο...το σεβομαι..και παρολο που κανω δυο δουλειες για να ζησω και ο προσωπικος χρονος ειναι λιγοστος,αυτο που λεμε κρατος δε με αφηνει να χαρω μια απο τις δυο αγαπες που εχω στη ζωη μου.....για 1000 ευρω......
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....