μπα μια τιμή έχουν όλα για τα toyo se 225/45/17 μου έδωσαν τιμή 470 χωρίς ψάξιμο εκτιμώ ότι με κανα 450 τα παίρνεις
μπα μια τιμή έχουν όλα για τα toyo se 225/45/17 μου έδωσαν τιμή 470 χωρίς ψάξιμο εκτιμώ ότι με κανα 450 τα παίρνεις
HLIAS - E36 (03-02-14)
πριν απο πεντε μέρες ρώτησα και πηρα την τιμη αυτή αν θέλεις μπορώ να στου στείλω με pm και τηλ
παιδες ψαχτειτε καλυτερα....
εχει βγει προσφορα conti sport contact 5 με 440ε κομπλε..
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Μακρια απο dunlop απαραδεκτα απο θεμα θορυβου εχω ακουσει ομως τα καλυτερα για τα Conti τα 5 αυτα απο εμενα
ΚΩΣΤΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ (05-02-14)
Δεν είναι όλα τα λάστιχα ίδια ακόμα και μέσα στην ίδια την εταιρία (σε οποιαδήποτε εταιρία) και επίσης υπάρχει η εξέλιξη.
Καλύτερα ας γράψουμε την εμπειρία μας από τη συγκεκριμένη διάσταση και να αναφέρουμε τον συγκεκριμένο τύπο ελαστικού (μια εταιρία μπορεί να διαθέτει 2 ή 3 διαφορετικούς τύπους/πέλματα/γόμες σε μια διάσταση) γιατί αν αρχίσουμε να γράφουμε γενικότητες για εταιρίες τότε θα χαθούμε και δεν θα βοηθηθεί συνολικά κανένας.
Παράδειγμα: αντί να γράψουμε "τα michelin είναι για πέταμα", καλύτερα ας γράψουμε ότι τα Michelin Pilot Sport 3 σε διάσταση τάδε ήταν θορυβώδη ή είχαν πολύ καλή πρόσφυση κοκ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 04-02-14 στις 22:11
Το dunlop sp 01 ειναι απαραδεκτο το εχω ξαναχρησιμοποιησει οποτε νομιζω πως μπορω να ειμαι απολυτος σε αυτο και να το υποστηριζω απο θεμα θορυβου γιατι νομιζω πως σε αυτο ηθελες να επικεντρωθουμε και οχι στα υπολοιπα σωστα? conti ειχε μαμα και κανενα προβλημα με θορυβοΝομιζω τωρα πως καταλαβαινεται πως δεν λεω γενικοτητες και δεν θα κατηγορουσα μια εταιρια ετσι.
ΚΩΣΤΑΣ
leo328 (05-02-14)
GanKostas-E90 (05-02-14)
conti sp con 5 φοραω εδω και 2μιση χρονια και ουδεν προβλημα με θορυβο μεχρι τωρα...
σκεφτομαι να δοκιμασω και τα goodyear f1 assymetric στην επομενη αλλαγη (εχω ακουσει καλα λογια) ΧΩΡΙΣ ομως να εχω καποια εμπειρια απο αυτα ποτε...
αν καποιος τα φοραει (τα goodyear) ας μας πει εντυπωσεις...
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).