Αν είναι όπως τα λέει ο φίλος κουειφ δαγκωτό δεν αξίζει οτιδήποτε άλλο!!Πως το έλεγε ΄στην ελληνική ταινία εδώ ψάχνουμε 90 δραχμές να συμπληρώσουμε κατοστάρικο εδώ μας λειπουν 1300ευρώ΄για να συμπληρώσουμε τα 1500........Εν καιρω....
Αν είναι όπως τα λέει ο φίλος κουειφ δαγκωτό δεν αξίζει οτιδήποτε άλλο!!Πως το έλεγε ΄στην ελληνική ταινία εδώ ψάχνουμε 90 δραχμές να συμπληρώσουμε κατοστάρικο εδώ μας λειπουν 1300ευρώ΄για να συμπληρώσουμε τα 1500........Εν καιρω....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βαγγελης : 05-03-13 στις 14:51
Bazil Van Sinner (05-03-13)
οντωσ ειναι μια πολυ καλη λυση!
Σε ενα οποιοδηποτε αλλο 320 θα φαινοταν απολυτα λογικο.
Αντιστρεφω την ερωτηση.
Γιατι ενα station να μην εχει μπλοκε?
Ουτε εμενα ειναι του γουστου μου τα station αλλα κατανοω οτι καποιος μπορει να θελει να τα συνδιασει ολα(χωροι για οικογενεια-ευχαριστηση) σε ενα.
station ξεstation δεν παυει να ειναι πισωκινητο.
Eνα πισωκινητο που δε διαφερει απο ενα οποιοδηποτε 46αρι απο τη θεση οδηγησης(δεν πιστευω οτι τα λιγα παραπανω κιλα πισω κανουν τοσο αισθητη την παρουσια τους)!
^ επειδή ακριβώς κάνουν αισθητή την παρουσία τους τα κιλά (επειδή είναι εκτός κέντρου βάρους) γι αυτό και το μπλοκέ βοηθάει πολύ. Εκεί που θα φύγει η ουρά περισσότερο λόγω αδράνειας, να μπορείς να την ελέγξεις βάζοντας -την όποια- δύναμη στο δρόμο.
Συνονοματε δεν χρειαζεσαι απαντηση ρε φιλε,το'χει ο Λαζαρος προφανως γι'αυτο και το θελει!
Εχω ζησει 100Κ χλμ με μπλοκε torsen και δεν σου κρυβω πως μ'εχει ξενερωσει το πενβε ουκ ολιγες φορες!
Θα μπορουσα να φτιαξω διαφορες ιστοριες για τον φιλο μας,οπως για παραδειγμα,πες οτι του το δωσε δωρο ο πατερας του,η' το πηρε κοψοχρονια σε συγκριση με ενα ci ,η' ακομη θα μπορουσε να το παρει λογο δουλειας,να το φορτωνει και να συνδιαζει δουλεια και βολτα,η' μπορει να ειναι ορεινος και να το θελει να περπαταει και στα χιονια....
Ελπιζω φετος να μπορεσω να βαλω και γω ενα,αν εισαι ενταξει απο αναρτηση,ζαντολαστιχα,δεσι ματα κλπ.πιστευω το αμεσως επομενο καλυτερο μπαξιμο σε ενα πενβε ειναι ενα σωστο διαφορικο.
ghost-rider (05-03-13)
Δεν έχω κάτι με τα station βρε παιδιά...
Για όνομα του θεού...
Αντιθέτως είναι κάτι το ιδιαίτερο που εξυπηρετεί την οικογένεια σε συνδιασμό με πληθώρα απο κινητήρες για όλα τα γούστα...
Απλά η ερώτησή μου για να διευκρινήσω ακόμη περισσότερο για όσους παρεξήγησαν τα λεγόμενά μου είναι εντελώς πληροφοριακή...
Σε τι θα με βοηθήσει ένα μπλοκέ της φ,χ,ψ εταιρίας σε ένα αμάξωμα των 150 ,160, 170 αλόγων σε συνδιασμό με το μακρύτερο μεταξόνιο που έχουν τα station...
Να κρατήσω σαν απάντηση τα γραφόμενα του 120ie87 ?????
'' επειδή ακριβώς κάνουν αισθητή την παρουσία τους τα κιλά (επειδή είναι εκτός κέντρου βάρους) γι αυτό και το μπλοκέ βοηθάει πολύ. Εκεί που θα φύγει η ουρά περισσότερο λόγω αδράνειας, να μπορείς να την ελέγξεις βάζοντας -την όποια- δύναμη στο δρόμο ''
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vassilis ///M : 05-03-13 στις 20:38
trifonas (07-03-13), Vassilis ///M (05-03-13)