Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 27 από 27

Θέμα: Coupe 3σειρα - μεσαία πίσω θέση;

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εννοώ όλα αυτά που περιέγραψες (πλαϊνά, καθίσματα, πλάτες, αλλά όχι με τιμόνι και ταμπλό μέσα στην τιμή). Την τιμή δεν την είπα τυχαία.

Είχα πάρει προσφορά από δοκιμασμένο επαγγελματία του χώρου για Ε90 πριν λίγους μήνες.

Θέμα με αερόσακους δεν υπάρχει, είναι όπως και στο εργοστασιακό σαλόνι, τα καπάκια για τους αερόσακους είναι αυτόνομα και επάνω από την επένδυση.

Ταμπλό είναι ζόρι γιατί έχει φθορά από τον ήλιο, θέλει πολύ περιποίηση + εξαρτάται και το αμάξι που θες να ντύσεις. Θέλω να πω πως το δερμάτινο ταμπλό δίνει αέρα πολυτέλειας και πρέπει να ταιριάζει στο ύφος του οχήματος. (πχ όχι στο corsa! χαχαχα)

και στο θέμα μας τώρα, αν μπορεί να γίνει στο άσσο εκτιμώ πως κάτι παρόμοιο θα πρέπει να υπάρχει και στο κουπέ.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

2. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

ntinos (20-11-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εννοώ όλα αυτά που περιέγραψες (πλαϊνά, καθίσματα, πλάτες, αλλά όχι με τιμόνι και ταμπλό μέσα στην τιμή). Την τιμή δεν την είπα τυχαία.

Είχα πάρει προσφορά από δοκιμασμένο επαγγελματία του χώρου για Ε90 πριν λίγους μήνες.

Θέμα με αερόσακους δεν υπάρχει, είναι όπως και στο εργοστασιακό σαλόνι, τα καπάκια για τους αερόσακους είναι αυτόνομα και επάνω από την επένδυση.

Ταμπλό είναι ζόρι γιατί έχει φθορά από τον ήλιο, θέλει πολύ περιποίηση + εξαρτάται και το αμάξι που θες να ντύσεις. Θέλω να πω πως το δερμάτινο ταμπλό δίνει αέρα πολυτέλειας και πρέπει να ταιριάζει στο ύφος του οχήματος. (πχ όχι στο corsa! χαχαχα)

και στο θέμα μας τώρα, αν μπορεί να γίνει στο άσσο εκτιμώ πως κάτι παρόμοιο θα πρέπει να υπάρχει και στο κουπέ.

Για δωσε με πιμι τα στοιχεια του δοκιμασμενου επαγγελματια σε περικαλω ;-)

Rides
    0

Προεπιλογή

ΟΚ , αν δεν βγαίνει "μαμά" πίσω κάθισμα για τρεις θέσεις για Ε92, τουλάχιστον γνωρίζει κανένας να μου πει αν ταιριάζει και πόσο ταιριάζει του sedan;

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΟΚ , αν δεν βγαίνει "μαμά" πίσω κάθισμα για τρεις θέσεις για Ε92, τουλάχιστον γνωρίζει κανένας να μου πει αν ταιριάζει και πόσο ταιριάζει του sedan;
    Δεν πρέπει να ταιριάζουν του sedan αμα τα δείς είναι τελείως διαφορετικά.
    Μονο αν φτιάξεις ενα μαξιλάρι πχ και πάλι δεν νομίζω να βολευτεί ο μικρός ...

Rides
    0

Προεπιλογή

Όχι μιλάω οτι θα βγει και όλο το μεσαίο πλαστικό. Ξέρω φεύγουν αεραγωγοί, φωτιστικά ποδιών, θήκες κλπ αλλά δεν μ ενδιαφέρει. Εξάλλου δεν είναι αμάξι που θα αραξει ο άλλος πίσω και θέλει τις ανέσεις του σαν 7 σειρα ή σαν s-class. Μονο τα παιδια θα χρησιμοποιουν το πίσω κάθισμα.

Rides
    0

Προεπιλογή

εστω οτι γινεται σκεψου οτι θα εχεις 2 ζωνες ασφαλειας πισω με οτι αυτο συνεπαγεται...δεν ξερω αν μπορει εκ των υστερων να μπει μεσαια ζωνη στο 92αρι...

Rides
    0

Προεπιλογή

Με δεδομένο ότι μπορεί να μπει και μεσαία ζώνη θα το κάνω το εγχείρημα. Αλλά μάλλον ρωτάω πολύ εξειδικευμένα πράγματα, αυτά γίνονται μόνο με επί τόπου έλεγχο και τσεκάρισμα σε επαγγελματία .
    Ελεγα μηπως ήξερε κάποιος...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP