Δεν καταλαβαινω την επιθεση σου και τις ανοητες παιδικες προσβολες!
Παρακαλω τους mods να συμβαλουν στην διατηρηση του επιπεδου της κουβεντας!
Δεν λειτουργει πλουσιο το procede. Πλουσιο νομιζετε οτι λειτουργει διαβαζοντας καποιο καναλι! Περισσοτερα δεν βλεπω τον λογω να πω γιατι με τετοιες επιθεσεις και υφος απο 2 χρηστες προτιμω να γελω με τις ασχετες απαντησεις που παιρνω παρα να βοηθω, το θεωρω αχαριστια και περιτο!
Το δικο μου (που εχω αγνοια) αυτη τη στιγμη παιζει σε δρομο (και οχι πιστα και χωρις μπλοκε) κατω απο 4.7" τα 0-100 και κατι ψιλα πανω απο 12:45 το 400αρι και δεν εχω καταληξει ακομη.
Οποτε το ποιος νομιζει οτι ξερει ή ποιος ειναι ασχετος καλο ειναι να μην ξανοιγεστε, οπως ξανοιχτηκατε με την μπαρουφα οτι το procede δουλευει μονο σε ατμοσφαιρα αμερικης, και μετα ξεκινησατε τα WOW και τα ΜΠΡΑΒΟ μολις μαθατε 2 πραγματα απο τον Στρατο για το πως λειτουργει (αργα βεβαια) το V4!!!
Διαβασα τα περισσοτερα ποστ εδω. Πλακα ειχαν! Αλλα ειναι μακραν τα πιο ακυρα και αοριστα για το procede, και δεν το λεω θελοντας να προσβαλω καποιον, αλλα ειναι η πραγματικοτητα και λοιπαμαι που η ημιμαθεια θεωρειται και αποψη!
Δεν θα μπω σε αντιπαραθεση για το ποιος γνωριζει περισσοτερα! Θελω να ειμαι μεσα στους κανονες του φορουμ αγνοωντας την προσωπικη αντιπαραθεση που ξεκινατε! Οι υπολοιποι χρηστες μπορουν να κρινουν.
ΥΓ. fanisk δυστυχως δεν μου επιτρεπετε απο τους κανονες να βαλω λινκ και θα ηθελα να τους τηρησω!