Θα προσπαθησω να ειμαι εκει, αν και καποια θεματα στην οικογενεια ισως εχουν αλλη γνωμη.
Ως τοτε δωσε καποιο στοιχειο παραπανω.
Ιπποδυναμη, ρυθμισεις, ταχυτητες.
Για να μου κεντρισεις το ενδιαφερον κι αλλο.
Λοιπον εχουμε και λεμε :
Μαθημα 1ο
Υπάρχουν τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα που αγοράζουμε για παιχνίδι στήν αλάνα που βρισκεται κοντα στο σπίτι μας και άλλα που αποκλειστικά παίζουν σε πίστα.
Επίσης υπάρχουν σε διάφορες κλίμακες (1:18 , 1:10 , 1:8 & 1:5 )΄ Αλλα είναι ηλεκτρικά και άλλα θερμικά.
Στα θερμικά (όπου λόγω ηχου προσθέτουν αληθοφάνεια) το καύσιμο είναι νιτρομεθενόλη, εκτός της 1:5 που είναι βενζίνη (δίχρονοι κινητήρες 22 cc).
Φυσικά υπάρχουν Ασφάλτινα αμαξακια αλλα και Μπάγκυ.
Με μιά ταχύτητα η με δύο(σασμάν φυγοκεντρικό).
Καθε ένα απο αυτά θελει τις δικές του ρυθμίσεις κάμπερ,καστερ,συγκλήσεις-αποκλείσεις τροχών, ελατηρια και λάδια αμορτισέρ ρυθμίσεις σασμαν,μηχανής κλπ,κλπ
Οπως καταλαβαίνεις, εξαρταται με τι θέλει κάποιος να ασχοληθεί και πόσο σοβαρά αφου το κόστος αγορας και συντηρησης δεν ειναι ευκαταφρονητο.
Σταματη μου, θα με βοηθουσες αν μου ελεγες τι σε ενδιαφερει περισσοτερο απο ολα αυτα.
Δασκαλε ποια η γνωμη σου για inferno gt2;
Εχεις να προτεινεις κατι για αναβαθμιση μοτερ και εξατμισης;
Απο γερμανια κοστιζει με μεταφορικα 400γιουρια.
Υπαρχει κατι καλυτερο σε 400 ευρω
Υπενθυμιση : Ασχολουμαι με ενα μετριο ελικοπτερο της esky lamav4 και με ενα traxxas slash 4X4 1/10 brushless
Δεκτες οι γνωμες ολων των σχετικων
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kplc16 : 15-06-10 στις 15:05
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 15-06-10 στις 16:02
Tι μου θύμησες τώρα φιλαράκι και πόσο πίσω με γυρίζεις. Ρίξε μια ματιά στο album μου με τα RC μοντέλα. Είχα το Inferno 1:8 με ένα 21άρι osmax κινητήρα μιζάτο. Τέρας αξιοπιστίας και μοτεράκι αλλά και το buggy. Τι παιχνίδι είχαμε κάνει στη χωμάτινη πίστα στα "Δειλινά" στη Γλυφάδα πριν την καταργήσουν. Γενικά έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ από τότε όλα τα μοντελάκια που ότι μάρκα και να προτιμήσεις το επίπεδό τους είναι παραπλήσιο και πολύ καλό. Δυστυχώς τα έχω παρατήσει εδώ και καιρό και δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι με βεβαιότητα, αλλά όπως σου προανέφερα ότι θερμικό 1:8 και να προτιμήσεις θα μείνεις κατενθουσιασμένος!!!
1:5 Touring Car Championships 2010 : Final & Wrap up
φιλε Αντωνη τετοια πιστη στη Θεσσαλονικη τη βλεπεις μονο μεσω youtube.
Εδω παιζουμε μονο τις κυριακες σε super markets.
Οι αλανες μας τελειωσαν!!!
Samaro (29-07-10)