Θα πάρεις αυτές τις πανέμορφες ζάντες
και θα μου δώσεις τις δικές σου.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Vassilis ///M (22-05-14)
Α, ανταλλαγή εννοείς :-o
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Ptboul (23-05-14)
Ptboul (23-05-14)
Απλά το αναθερμάνω, τώρα που πήρα και τον Αλπινο πίσω.
Υπολογίζω γύρω στις 20 Ιουλίου να πατήσουμε Ελληνικό έδαφος, αλλά ακόμα δεν ξέρω αν θα είναι Πατρα ή Ηγουμενίτσα
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Eυχαριστώ!
Οπωσδήποτε έχω σκοπό να γυρίσω την Ελλάδα!!!
Πείτε μου πού βρίσκεστε, όσοι μπορούμε να συναντηθούμε, και κανονίζουμε BMW car meetings!!!
aristent (30-06-14), BILL007 (30-06-14), tasos.kamv (30-06-14)
Απόφαση επάρθη.
ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ
Θα κατεβώ Ηγουμενίτσα και μετά
μέσω Εγνατίας προς
Κορυδαλλό,
Μέτσοβο,
Καλαμπάκα με προορισμό
Λάρισα
Θα έρθουν οι γονείς μου με τον Μπέμπη τον Μικρό και θα συναντηθούμε στο δρόμο, μεταξύ Μετσόβου και Καλαμπάκας.
Είναι ο δρόμος καλός? Είναι κανείς από σας σ'αυτή τη διαδρομή για μίνι συνάντηση?
Ημερομηνία αφιξης κατά 99% Τρίτη 22/7/2014
Ptboul (17-07-14)