Αρη εγω θα το αλλαζα με καινουριο,βεβαια υπαρχει και η αλλη λυση......αμεση αγορα μιας Ε60 προ φεις λιφτ να ησυχασεις
Αρη εγω θα το αλλαζα με καινουριο,βεβαια υπαρχει και η αλλη λυση......αμεση αγορα μιας Ε60 προ φεις λιφτ να ησυχασεις
alexm (24-07-12), dafidack (25-07-12), E60_Arkadia (24-07-12), S8N (24-07-12)
Άσ' τους να λένε Αρουλη... Πάρε το Behr και πήγαινε σε κάποιο καλό εξειδικευμένο συνεργείο. Αυτή την εποχή μετράει το κάθε ευρώ.
aristent (24-07-12), katsaraios (24-07-12), Konstantinos E60 (25-07-12)
Αρη ρωτα ποσο εχει εξω το behr, αλλα να δεις να ειναι ο νεος κωδικος ψυγειου αφου εχει αλλαξει αν εχει σεβαστη διαφορα, παρτο απ εξω, αν η διαφορα ειναι 50ευρο για μενα πηγαινε το στην αντιπροσωπεια και τελος.
απο εκει και περα εχει ψιλοδουλεια για να βγει-μπει το ψυγειο στο e60 εχει 200 βιδες...χεχε, ασε τα κολληματα κλπ γιατι δεν θες να σου ανοιξει κανα ψυγειο στο δρομο...
aristent (31-07-12)
μιλησα με τον Αρη βρηκε ακρη, το πηγε σε ενα μαστορα κοντα στα Ικεα στη Λαρισα και του εβαλε "φωκια"¨και ενα αυγο... την γλιτωσε με 2 ευρο!
...ασε που να στα λεω!!!.....μου εβαλε μια φωκια,μια φαλαινα και ενα αυγο Τουρκιας!!!....τελεια δουλεια!!!....το δε αυγο το εκανε τηγανιτο με λιγο πιπερι τριμμενο,μουρλια!!!
ΥΣ....το συστημα ψυξης χανει πολυ λιγο νερο,ομως μπορει να μην ειναι και το ψυγειο που εχει το προβλημα, αφου η διαγνωση ηταν "ψιλοπροχειρη"......
Κατοπιν συνομιλιας με τον Αλεξη εκ Πατρων,υπαρχει περιπτωση να ειναι ενα κολλαρο, που ειναι χαμηλα στο ψυγειο,εκει κοντα που ειδαν το αντιψυκτικο,αλλα σου λεει δεν βαριεσαι,παραγγειλε ενα ψυγειο,ενα παγουρι,ενα κολλαρο,ενα Χ,ενα Ψ κλπ.......ετσι κι αλλιως δεν εβγαλαν εντελως το ψυγειο να το τσεκαρουν.......
....ομως εαν δωσω προκαταβολη για να παραγγειλουν ψυγειο(ναι ετσι θελει η BMW στη Λαρισα για να παρεις ανταλλακτικα που δεν εχει σε στοκ...)θα μου το "φορεσουν" ειτε το θελω ειτε οχι.....γι'αυτο δεν εχω αποφασισει ακομη τι θα κανω αφου ουσιαστικο προβλημα δεν εχω ακομη,χτυπα ξυλο!!!...και το παρακουλουθω.....
Μια σκεψη που εχω κανει ειναι να κατεβω Πατρα και να κανω εκει τη δουλεια!!!...να απολαυσω και το φιλαρακι μου τον Αλεξη που θα τους τρεχει ολους εκει μεσα στην BMW!!!
Τον εχετε πεθανει ρε τον Αλεξη.
Αλεξ να ερθω και γω ρε καμμια βολτα? Ολο και κατι θα βρεθει να φτιαξουμε