Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 25 από 25

Θέμα: ΔΙΑΡΗΞΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 120ie87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάνο, επειδή είναι μακριά από οικισμό, το καλύτερο αντικλεπτικό είναι ο σκύλος όταν πηγαίνεις εκεί.
    Ότι κλειδαριές και να βάλεις δεν πρόκειται να κάνουν κάτι αφού θα τις ανοίξουν εύκολα (έχουν χρόνο και δεν τους ενδιαφέρει αν κάνει θόρυβο η πορτα ενώ ανοίγει). Επίσης να μην έχετε πολύτιμα αντικείμενα μέσα στο σπίτι.

Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός τις καθημερινές όταν πρωτοπηγαίνεις εκεί μήπως και βρεις κανέναν μέσα. Λογικά τα σαββατοκύριακα που ξέρουν πως είναι πιθανότερο να πηγαίνει ο ιδιοκτήτης στο εξοχικό δεν θα τους βρεις εκεί.
    Σκυλι...αφου παω μια φορα το μηνα εκει...τι θα τρωει τι θα πινει? θα το βασανιζω το καημενο.
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

2. The Following 3 Users Say Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

Kostas_1 (08-05-12), Stamatis (08-05-12), tokiko (08-05-12)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκυλι...αφου παω μια φορα το μηνα εκει...τι θα τρωει τι θα πινει? θα το βασανιζω το καημενο.

Πάνο, εννοούσα να παίρνεις μαζί σου το σκυλί όταν πηγαίνεις εκεί - όχι να το έχεις εκεί μόνιμα

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάνο, επειδή είναι μακριά από οικισμό, το καλύτερο αντικλεπτικό είναι ο σκύλος όταν πηγαίνεις εκεί.
    Ότι κλειδαριές και να βάλεις δεν πρόκειται να κάνουν κάτι αφού θα τις ανοίξουν εύκολα (έχουν χρόνο και δεν τους ενδιαφέρει αν κάνει θόρυβο η πορτα ενώ ανοίγει). Επίσης να μην έχετε πολύτιμα αντικείμενα μέσα στο σπίτι.

Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός τις καθημερινές όταν πρωτοπηγαίνεις εκεί μήπως και βρεις κανέναν μέσα. Λογικά τα σαββατοκύριακα που ξέρουν πως είναι πιθανότερο να πηγαίνει ο ιδιοκτήτης στο εξοχικό δεν θα τους βρεις εκεί.

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάνο, εννοούσα να παίρνεις μαζί σου το σκυλί όταν πηγαίνεις εκεί - όχι να το έχεις εκεί μόνιμα

Να μπει σκυλος μεσα στο αμαξι μου????

πλακα κανεις Ηλια μου???

μονο αμα στελνω το σκυλι με το κτελ και μετα μου το φερνει ταξι
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Φίλε πολύ κακή εμπειρία..@@Ασε μου έχει συμβεί κ ξέρω πως νιώθεις...κουράγιο κανε κ δόξα το θεό που δεν ήσουν μέσα.
    Αν όμως πηγενεις μια φορά το μήνα,είναι σε ψηλό βουνό μόνο σπίτι,παίζει πολύ να ξανασυμβεί!
    Όσο για τους ξένους..
    Εδώ είχαν κατακλεψει κάτι σπίτια,κ όλοι λεγαν κάποιους συγκεκριμένους ξένους.. Ότι βάλανε συγγ κτλ.
    Πιασανε τους μπουκαδορους και.. Ήταν ντόπιοι!!
    γείτονες.. Φυσικά πεσανε οοοολοι απ τα σύννεφα!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

7. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

halkida116mpack (21-05-12)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP