οχι ρε συ...συχνα περναω απο μικρολιμανο πειραια κτλ.....θα εχω το νου μου...αλλα και να το δει καποιος λιγο δυσκολα να το δει εκει!
μ@λ@κι@......
ακου θρασος....
ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχεις γρηγορα και θετικα νεα...
οχι ρε συ...συχνα περναω απο μικρολιμανο πειραια κτλ.....θα εχω το νου μου...αλλα και να το δει καποιος λιγο δυσκολα να το δει εκει!
μ@λ@κι@......
ακου θρασος....
ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχεις γρηγορα και θετικα νεα...
Χρίστος (15-06-13)
ρε πο@στη μου παρασκευη βραδυ με τοσο κοσμο στο μικρολιμανο και σηκωνουν αυτοκινητα?
που θα φτασουμε πια?
Χρίστος (15-06-13)
(τι να σου πω τωρα...τα ειπανε ολα τα παιδια παραπανω...)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Χρηστο για πες μερικα στοιχεια. Το ειχες αφησει κλειδωμενο ξεσκεπαστο? Συναγερμο ειχε?
Χρίστος (15-06-13)
....διαβασα το πρωτο ποστ σου Χρηστο και νομιζα οτι σου κλεψανε κανενα κινητο i phone 4s,....μπροστα σε καφετερια λεω κατι τετοιο θα εγινε.....ψυχραιμια λεω ο Χρηστος,ουτε να τον αρπαξει τον τυπο ουτε τιποτε,στελνει ποστ στο φανς,παει και στην αστυνομια....
....ομως εσυ μιλουσες για το αυτοκινητο σου!!!!.....δεν θελω να φανταστω ποσες και ποιες εντολες θα εδινε ο εγκεφαλος του καθενα μας,την στιγμη που ειδες να περναει απο μπροστα σου....
ευχομαι καλα ξαμπερδεματα και να το βρεις,αν οχι,ελπιζω να ειχες ασφαλεια κλοπης.
Χρίστος (15-06-13)
ρε συ Χρίστο επιτοπου τηλέφωνο ήθελε ...
μακάρι να το βρεις και ο άλλος να σαπίσει στη φυλακή!
τούρμπο και πράσινα άλογα
Χρήστο τι να πω .... εύχομαι να το βρείς γρήγορα και άθικτο...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Χρίστος (15-06-13)
μακαρι να το βρεις γρηγορα φιλε μου......
Χρίστος (15-06-13)
Πραγματικό σόκ !
Σε δεύτερη σκέψη όμως, εσύ να είσαι καλά Χρηστάρα και τ'αμάξια βρίσκονται !
Μη στεναχωριέσαι , όλα θα πάνε καλά.
Χρίστος (15-06-13)
χρηστο ευχομαι να μην το βρεις και να τα τσεπωσεις απο την ασφαλεια
αντε γεια...
5555 (16-06-13), Bazil Van Sinner (15-06-13), Eleni (19-06-13), freddys (16-06-13), Kostas_1 (15-06-13), oldcarskickass (16-06-13), Tsik.D. (15-06-13), Vassilis ///M (15-06-13), Χρίστος (15-06-13)