tokiko (20-07-13), ΔημήτρηςΜ3 (20-07-13)
Χειροποίητη μπούκα δεν σου αρέσει?
Και μένα μου αρέσει το look M3 και το σκεφτόμουν, αλλά για να γίνει με γνήσια πράγματα θέλει αρκετά χρήματα και ξήλωμα και δεν ξέρω αν αξίζει να πειράξω ένα μαμά Μ-πακ για ένα look M3 ... Είναι πολύ όμορφο δεν λέω, αλλά πιστεύω πως ένα Μ3 πρέπει να είναι παντού Μ3 και όχι μόνο στο look
Nikos320 (20-07-13), Vasilis M3 (20-07-13)
Μια διπλή μπούκα νομίζω ότι το ομορφαίνει αλλά είναι φτωχή αν την συγκρίνεις με την M3, το χειρότερο μου και εμένα είναι το ξήλωμα γιατί θέλει χρόνο, σωστό μάστορα και γενικά όταν όλα είναι πένα είναι κρίμα να τα ξηλώνεις, όσο για το αν κάνω τον κωλο λουκ Μ3 δεν θα το κάνω για να νομίζω ότι έχω Μ3 απλά και μόνο για ομορφιά.
Σου έχω στείλει φωτό από τη δική μου διπλή που είναι χειροποίητη...
Δεν είπα κάπου ότι θα νομίζεις ότι θα έχεις Μ3 με μία τέτοια αλλαγή... και μένα μου αρέσει πολύ το look M3 το είπα και προηγουμένως... απλά λέω πως ενώ το Μ-πακ είναι αντικειμενικά πανέμορφο αξίζουν τόσα λεφτά για look M3 χωρίς ουσιαστικό λόγο (αφού Μ3 δεν θα γίνει) για κάτι που δεν χρειάζεται αντικατάσταση? Αυτό σκέφτομαι και εγώ τόσο καιρό και δεν έχω κάνει τίποτα...
Nikos320 (20-07-13)
ΔημήτρηςΜ3 (20-07-13)
Βάλε φωτό να τον δούμε στρωμένο, κάποια στιγμή θέλω και εγώ να βάλω τους μαρσπιέδες από το Μ3...