Ναι γιατι να μην σε αποζημιώσουν ;
Αφου εχεις καταθεσει πινακιδες αρα συμφωνα με τα προηγουμενα των φιλων δεν μπορει να εισαι ασφαλισμενος αρα δεν σε αποζημιωνουν.
BILL007 (17-02-18)
οι ασφαλιστικες ασφαλιζουν και με τον αριθμο πλαισιου.αν θελει ο ασφαληστης,ασφαλιζει το οχημα και χωρις πινακιδα.το τι αποζημειωση θα δωσει η εταιρια ειναι αλλο καπελο.εδω ασφαλιζουν το οχημα για 10κ και πληρωνονται τα αναλογα ασφαληστρα,και οταν ερθει η ωρα αποζημειωνουν για οτι τους καπνισει
Ο πατερας μου λογω της δουλειας του απουσιαζει 6-7 μηνες το χρονο,παραδιδει πινακιδες,εψαξε το θεμα με την ασφαλεια παρα πολυ και ακρη δεν βρηκε.Βεβαια ηθελε να το ασφαλισει μονο για κλοπη και φωτια.Το πληρωνουν οτι τους καπνισει δεν ειναι ακριβως ετσι.
Ναι για να πάρεις πινακίδες πίσω θέλει να είναι ασφαλισμένο.
Εγώ είχα πινακίδες κανονικά και με ασφάλεια, όταν όμως τις κατέθεσα για 3 μήνες το αυτοκίνητο δεν ήταν ασφαλισμένο. Αυτά μου είχε πει τότε ο ασφαλιστής μου.
Δεν την διεκοπτα γιατί είχα πληρώσει για ένα χρόνο αλλά αν γίνει κάτι πχ κλοπή γίνεται διασταύρωση και αν εκείνη την ημέρα έχει καταθετημενες πινακίδες δεν υπάρχει κάλυψη.
BILL007 (18-02-18)
Άρα το οτι δεν ασφαλίζεται χωρις πινακιδες ειναι παραπληροφόρηση. Κάντε τον κόπο να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις . Αναφέρουν τι συμβαίνει στην ασφάλεια αυτοκινήτων χωρις πινακιδες ξεκάθαρα .