μολις μιλησα με αντιπροσωπο-εμπορο-τοποθετη για κιτ υγραεριοκινησης.....
εχω τα κατωθι νεα (τα οποια εν συντομια κουβεντιασα δια τηλεφωνου):
Μιλησα για το κιτ της 5ης γενιας...το οποιο δεν περιλαμβανει πνευμονα κ δεν εχει κυτταρα για αισθητηρες....Ειναι οτι πιο προχωρημενο υπαρχει (ιταλικης προελευσης https://www.ygraeriokinisi.gr/5.html# jtg icom.....).\
Ειναι υγρου ψεκασμου , διατιθετε πληρως το κιτ με ασφαλειες - μπουκαλες επιλογης μας μεχρι 80lt που αντεχουν μεχρι 100atm πιεση....κ τοποθετημενο ετοιμο με τα χαρτια του για το υπουργειο εχει κοστος 1700 ευρα για 4κυλινδρα μεχρι 200hp κ 2300 ευρα για 6κυλινδρο πανω απο 200Hp....Μην ξεχασω οτι ρωτησα κ για 3λιτρα με κομπρεσερ....κ μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα κ οτι τοποθετειται κανονικα...!!!!
Το βαρος του ολου κιτ ανερχεται στα 80kg τοποθετημενο με γεματο υγραεριο!!!(περιπου κ παντα αναλογα την μπουκαλα που θα επιλεξουμε-τα 80kg ειναι με την μεγαλυτερη επιλογη μπουκαλας η οποια μπορει να ειναι κ στην θεση της ρεζερβας για οσους εχουν)
Επισης ..για την τοποθετηση χρειαζετε το αυτοκινητο για 3 εργασιμες ημερες , κ ειναι διαθεσιμος μετα την 20 Ιουλιου ... φαντασου δουλεια που χει πεσει....!
Για οποιον ενδιαφερεται για μια κατ ιδιαν ενημερωση....το τηλ ειναι 2104930205 κ η δ/νση ΑΓ.ΑΝΝΗΣ 46 κ Μακρυγιαννη (πισω απο τα γηπεδακια του καρουλια ενα πρατηριο της Shell)
Για χρηματικες διευκολυνσεις.....ΔΕΝ κατεβαζει ευρω...αλλα δεχεται 6 ατοκες με VISA!!!
Με ενημερωσε κ για φτηνα Κιτ (βουλγαρικης προελευσης) τα οποια δεν συστηνει κ εχει παψει να τοποθετει...!
τα συγκεκριμενα τα εχει τοποθετησει μεχρι κ σε cayenne....κ σε αλλα ΠΟΛΥΤΙΜΑ αυτοκινητα με τις εγγυησεις που παρεχονται κ ολα κομπλε...!
Η δυνατοτητα να λειτουργεις κ με βενζινη φυσικα κ παραμενει...κ μου μιλησε για ΑΥΞΗΣΗ της Ιπποδυναμης με το συγκεκριμενο ΚΙΤ!!
Για οτι αλλο νεοτερο εχουμε...ας το ποσταρουμε εδω...για να εχουμε μια πληρη εικονα...!!!!