Αντε περίμενα να το παρατηρήσει επιτέλους κάποιος. Ναι, η αριστερή είναι λίγο πιο ψηλά. Ο ελαστικός σύνδεσμος του αριστερού τελικού είναι πιο σφιχτός απο τον δεξί με αποτέλεσμα να κάθεται πιο πάνω. Στην αρχή νόμιζα οτι αυτό ήταν λάθος αλλά με μια προσεκτηκότερη ματιά η δεξιά θέλει 1 εκατοστί σήκωμα που θα γίνει στην πρώτη ευκαιρία.
Οι μπούκες θέλουν 5-6 k km για να γίνουν έτσι. Αυτός που αγόρασα την εξάτμηση είχε αυτές τις μπούκες στην προηγούμενη εξάτμηση του. Οταν έφτιαξε την καινούρια τις ξαναέβαλε. Οπότε οι μπούκες έχουν κάνει σίγουρα πάνω απο 5000 km
πολυ ωραιο μπαξιμο και ποιοτικο!
εχω μια απορια: 63,5 μου φαινεται μικρη για την ιπποδυναμη σου ρε Στρατο αν αναλογιστουμε οτι σε παρομοια ιπποδυναμης αυτπκινητα βαζουν τουλαχιστον 70αρες χωρις αυτες να συμβαλλουν στο οποιο lag.
τεσπα φανταζομαι οτι και ετσι"πηρες" το κατιτις...
τούρμπο και πράσινα άλογα
Panos 316T (03-05-11)
ενα εχω να πω.....ΩΩΩΩΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!
Μεγεια Στρατουλη!!!!
Ειναι πολυ ομορφες!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Strato καλόμπαχτες! Πραγματικά η διαφορά στο μάτι είναι μεγάλη, πολύ όμορφες!!
Απο απόδοση μόνο κερδισμένος μπορούσες να βγεις ελευθερώνοντας το θεριό!!
Πιστεύω καιρός ήταν να γίνει και αυτό! Τυχεράκια άλλος τα πλήρωσε άλλος τα χαίρεται,μεγιές!!
Καλοκαφτη η νεα εξατμιση Στρατο
Mε 'γεια Στρατακο!!!
.....προσωπικα μου αρεσει πολυ η εμφανιση του τιτανιου και το "γεματο" λουκ απο το μεγαλυτερο μεγεθος των αποληξεων στο πισω μερος!!!
ΥΣ.απολυθηκες ?
χεχε σαυ ευχαριστώ και πάλι όλους.
Επανέρχομαι στο θέμα μετά απο μια βραδινή βολτούλα. Ο ήχος είναι αρκετά μπάσος και όταν ξεκινάς νομίζεις οτι έχεις άλλα 2000 cc απο κάτω τουλάχιστον. Μου θυμίζει Merc με πάρα πολλά κυβικά. Αυτό συνεχίζεται έως τις 1800 rpm που τουρμπίζει πλήρως και έχει και τον μέγιστο ήχο. Απο εκει και πέρα ο ήχος ξεραίνεται και γίνεται πιο στακάτος και αρχίζει να ξυραφιάζει. Δυστηχώς έχασα το rasping στα ψηλά αλλά μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος. Μετά τις 4500 rpm δεν μπορώ να περιγράψω τον ήχο, πρέπει να το ακούσετε. Δεν γίνεται περισσότερος, ίσα ισα λιγότερος απο την μαμά !!!
Μετά απο καιρό έφτασα το λάδι στους 119 βαθμούς. Οταν ζεσταίνεται η εξάτμιση είναι άλλη φάση, καμιά σχέση με πρίν. Στις αλλαγές με την μεθανόλη ανοιχτή με ανταμοίβει πάντα με 2 μεγαλοπρεπή φλογίδια απο πίσω.
Απο πλευράς απόδοσης τραβάει πολύ δυνατά στα ψηλά. Είναι αυτό που έλειπε απο το αυτοκίνητο.
edit: 11 και σήμερα Αρη
aristent (04-05-11)
Στράτο καλορίζικη!
Nα φανταστώ έχασες και μερικά κιλά (ειδικά απο τα τεράστια μαμά καζανάκια που πήραν δρόμο)