Samaro (28-12-13)
spar@ (27-12-13)
Δεν είμαι γρουσουζης έτσι έχουν τα πράγματα εκτός αν βρεις κανέναν που να σου εχει υποχρέωση και να παρανομησει!
Χα χα
Εδω ήθελα να κάνω δοκιμή το αμάξι και ήθελα πινακίδες Μ και μου είπαν μετα απο μια βδομάδα γιατί δεν είχαν υπολογιστή και θα τους κατηγορησω τωρα που λογικά θα σου δώσουν τις πινακίδες στις 7 Ιανουαρίου ;
alexm (27-12-13), Bazil Van Sinner (27-12-13)
Αφου το γνωρίζεις μετα απο την 1-1 μπορείς να πάρεις πινακίδες και να πληρώσεις ΤΚ για το 2014.-
alexm (27-12-13)
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις πινακιδες την Τριτη,φιλε μου,εκτος αν καποιος θελει να παρανομησει για σενα,ή το κανει απο χαζομαρα(δυσκολο)....Μπορεις να πληρωσεις τα τελη κυκλοφοριας σου και να παρεις τις πινακιδες σου με την 1η εργασιμη μερα του 2014 για το Υπουργειο....Φιλος μου επαθε το ιδιο περυσι,που ηθελε να ταξιδεψει Πρωτοχρονια και τελικα ταξιδεψε,εντος Ελλαδος ομως,χωρις πινακιδες εχοντας τη βεβαιωση πληρωμης και χαρτινες πινακιδες στο παρμπριζ του....Εξωτερικο δεν παιζει να οδηγησεις ετσι ομως....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
O Mike προφανως λεει εκεινη την παρανομια που καναμε οοοοολοι παλαιοτερα
και κυκλοφορουσαμε απο την στιγμη που μαθαιναμε τα νουμερα απο το μηχανολογικο!
Μπορει την αποδειξη οτι πληρωσε να την εχεις,σιγουρα θα εγραφες τα σωστα νουμερα,αλλα η αδεια κυκλοφοριας δεν θα υπαρχει στα χερια σου,οποτε εκει πεφτεις στις κ@υλες του οργανου,που ετσι κι αλλιως θα σε σταματησουν βλεποντας τις χαρτινες....
alexm (27-12-13), Bazil Van Sinner (27-12-13), Samaro (28-12-13), Thomelef (03-01-14)
Αυτο ακριβως που λεει ο Βασιλης δυστυχως....ετσι τα πηρε στο κρανιο ο φιλος που ενω πληρωσε τα τελη του,δεν ειχε πινακιδες,εβγαλε στο σκανερ τα νουμερα του,τα κολλησε σε χαρτονι και βγηκε στο δρομο,σκεπτομενος οτι θα'λεγε την αληθεια στον αστυνομικο αν τον σταματαγε και θα τη γλυτωνε a la Liapis.....Ευτυχως δεν τον σταματησαν παρολο που εφτασε μεχρι Καρδιτσα η χαρη του
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
alexm (27-12-13), Bazil Van Sinner (27-12-13)
Κοντεψαν να μου κατασχεσουν το ΜΧ5 ετσι,και γω 15μερες κυκλοφορουσα απο Καστορια μεχρι Χαλκιδικη και Ξανθη,κοντα στα 5000χλμ ειχα κανει,οταν ενα ωραιο βραδυ με σταματησε η τροχαια στη Δραμα και κοντψαν να μου το σηκωσουν γιατι πολυ απλα
δεν μου ειχαν χορηγησει την αδεια να κυκλοφορησω....ευτυχως τοτενες με τον Κωστακη ηταν αν θυμαμαι καλα,επιαναν τα τηλεφωνα απο ανωτερους.....