Ζαχαρια liqui Moly τα θεωρω και εγω αξιολογα λαδια. Τα Top Tec απο οτι γνωριζω ανηκουν στην κατηγορια group III oils. Νομιζω οτι μονο η σειρα synthoil ειναι group IV συνθετικα που βγαινει σε 5w40 και 10w60.
Ζαχαρια liqui Moly τα θεωρω και εγω αξιολογα λαδια. Τα Top Tec απο οτι γνωριζω ανηκουν στην κατηγορια group III oils. Νομιζω οτι μονο η σειρα synthoil ειναι group IV συνθετικα που βγαινει σε 5w40 και 10w60.
https://www.liqui-moly.de/liquimoly/...oiladb=web.nsf εννοεις αυτο σε 5W40? Μου κανει εντυπωση που ειναι LL98..
Εγω αλλωστε στα 5.000χλμ τα αλλαζω..
ΧΙΟΣ-CHIOS
chrisgiapz3 (10-02-15), Thomelef (14-03-15), zaharias (10-02-15)
Να υποθέσω ότι αυτό που λες, ισχύει και για τα Diesel?
Δεν κάνει το συγκεκριμένο λάδι, για κινητήρες BMW που χρειάζονται την προδιαγραφή LL04......αντιθέτως, το LiquiMoly Toptech 5w40 έχει την προδιαγραφή LL04....
Αυτά τα λάδια τα αγόρασα πρόσφατα για την επερχόμενη αλλαγή του Απριλίου, ελπίζω να μείνω περισσότερο ικανοποιημένος από τα έως τώρα χρησιμοποιούμενα Castrol Edge Turbo Diesel 5W-40....
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
Τα diesel θελουν low SAPS λαδια (sulphated ash) για να προστατευτει το φιλτρο μικροσωματιδιων που εχουν. Για το ιξωδες ισχυει οτι και για τις βενζινες.
Τα motul 300V ester core ολη η σειρα, ολα τα red line και ενα καρο αλλα λαδια δεν εχουν την προδιαγραφη LL04. Ε και? τι σημαινει αυτο οτι δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε BMW?
Η LL04 καλως υπαρχει γιατι οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν απο προδιαγραφες λαδιων οποτε πανε τυφλοσουρτη οτι λεει ο κατασκευαστης και με αυτη την μεθοδο βαζουν τουλαχιστον ενα λαδi που καλυπτει τις ελαχιστες απαιτησεις του κατασκευαστη. Ο γνωστες κοιτανε αλλα πραγματα στο λαδι
Μιλώντας για Liqui Moly μπορεί να δει όποιος θέλει εύκολα στην επίσημη σελίδα τους ποια λάδια είναι φουλ συνθετικά και ποια όχι.
https://www.liqui-moly.de/liquimoly/...oiladb=web.nsf
vollsynthetisch - fully synthetic
Synthese Technologie - synthesis technology
teilsynthetisch - Semi-part-synthetic (ήμι-συνθετικά)
mineralisch - mineral
Πάντως 5-30 φουλ συνθετικά δε βλέπω πουθενά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 10-02-15 στις 23:56
turbodog (11-02-15)
Σωστα βλεπεις. Το εχω αναφερει παραπανω οτι μονο η σειρα synthoil ειναι τα 100% συνθετικα. Πρεπει το μπουκαλι να γραφει synthoil. Τωρα τα τοπτεκ, εκοτεκ, σουπερτεκ, διαστημοτεκ και δεν ξερω γω τι αλλο ειναι πολυ ωραια ονοματακια για να αγοραζουν οι καταναλωτες. Κατι σαν το FST titanium technology ενα πραγμα .
tokiko (11-02-15)
To 5W-30 της castrol είναι fully synthetic ενώ της liqui δεν είναι. Το να πας από το 5W-30 στο 5W-40 είναι υπόθεση γιατί αλλάζει και το ''πάχος'' του λαδιού, κάτι το οποίο μπορεί μακροχρόνια να προκαλέσει πρόβλημα προσωπική μου άποψη.
Βαφτισμενο συνθετικο ειναι και το castrol 5w30 αφου ειναι και αυτο group III. Διαβασε προηγουμενες σελιδες, το εχουμε αναλυσει.
Αν νομιζεις οτι το 40αρι απο 30αρι θα προκαλεσει προβλημα ακολουθα τον τυφλοσουρτη και εσυ. Δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι αλλο, τα εχω εξηγησει για ποιο λογο πρεπει να εχουμε υψηλοτερο ιξωδες απο τον Γερμανο η τον Σουηδο.
Παρεπιπτωντος το παχος του λαδιου δεν αλλαζει αφου στις χαμηλες θερμοκρασιες, εκει που σε νοιαζει το παχος (το κινηματικο ιξωδες δηλαδη), ειναι το ιδιο αφου ξεκινανε και τα δυο με 5. Βεβαια στην Ελλαδα, και με 10 να ξεκιναγε παλι δεν υπαρχει προβλημα εκτος απο κανα νευροκοπι δραμας που βλεπει -25.