Follow us on:
Εαν το βαρεθει, κάντου κατι τέτοιο.
χαχαχα ok όταν έρθει η ώρα θα σε φωνάξω.
Αρχικό μήνυμα απο gnx Χμμμ, τόσα λεφτά και έγινε πιό άσχημο από ότι ήταν! Value destruction. αμ το αυτοκολητο οτι μαγκες εχω iphone.. στο φινιστρινι (και στη μεση κιολας)τι σου λεει? Εσυ βρε Κωστα δεν του μιλησες για το "ρεξονα" υγ. δεν περναω Δομοκο...!!χαχαχαχα
bimmer-corfu (29-07-11), Samaro (27-07-11)
Αρχικό μήνυμα απο Monsta Προσωπικά πάντως δε θα παιρνα ποτέ ένα suv για να το στρίψω Σε παρακαλώ βρες και οδηγησε ενα Χ3 ....ξέρω ότι δεν πειθεσαι αλλά η αισθηση του ειναι φοβερη..
Αρχικό μήνυμα απο trueno Σε παρακαλώ βρες και οδηγησε ενα Χ3 ....ξέρω ότι δεν πειθεσαι αλλά η αισθηση του ειναι φοβερη.. Το θέμα μου δεν είναι το στρίψιμο σε λέω. Χ3 3.0 έχω οδηγήσει άπειρες φορές και μ αρέσει πολύ. Όταν θέλω να στρίψω και να παίξω, καβαλάω το Μ3.
Αρχικό μήνυμα απο nino X3 αμ το αυτοκολητο οτι μαγκες εχω iphone.. στο φινιστρινι (και στη μεση κιολας)τι σου λεει? Εσυ βρε Κωστα δεν του μιλησες για το "ρεξονα" υγ. δεν περναω Δομοκο...!!χαχαχαχα Α ρε Γιάννη, σε μπεμβεδοφόρουμ προσπαθώ ο άμοιρος να υποστηρίξω μια Τιγκούνα. Δε σκέφτηκα να το ανοίξω στο vw να με αποθεώσουν όλοι.
Samaro (27-07-11)
Με 4 ακτινωτες μαυρες ζαντες θα το εσωνε καπως το θεμα...
Αρχικό μήνυμα απο nino X3 αμ το αυτοκολητο οτι μαγκες εχω iphone.. στο φινιστρινι (και στη μεση κιολας)τι σου λεει? Εσυ βρε Κωστα δεν του μιλησες για το "ρεξονα" υγ. δεν περναω Δομοκο...!!χαχαχαχα Με πρόλαβες!
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ