1.Aristent +1
2.Andri +1
3.HLIAS - E36 (το +1 μου ίσως έρθει λιγο αργότερα)
4.
5.
....
1.Aristent +1
2.Andri +1
3.HLIAS - E36 (το +1 μου ίσως έρθει λιγο αργότερα)
4.
5.
....
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
BILL007 (22-12-15)
Ελα ρε γαμώτο εχω σχολειο
Πιστεύω να περάσατε όλοι υπέροχα όπως εγώ...
Να πω και εδώ γιατί δεν θυμάμαι σε πόσους το είπα από κοντά-λόγω του ότι δεν φτάσαμε όλοι μαζί στο μαγαζί- ότι είχατε χαιρετίσματα από τον φίλο μας Μιχάλη (merbeind) ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να έρθει.
Για τους υπόλοιπους έχω να πω πως ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα γιατί εμένα προσωπικά μου λείπει η παρέα και τα πειράγματα που κάνουμε μεταξύ μας, έστω και αν κάποιες φορές έχουμε και μικρογκρίνιες (Ναι ναι Λιάκο , σε σένα αναφέρομαι Φιλαράκι μην σκας, γκρίνιαζε τώρα που μπορείς !! )
Ελπίζω να περνάτε καλά και σύντομα να τα ξαναπούμε... Μέχρι τότε εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα και πάνω από όλα Υγεία !!
aristent (23-12-15), dafidack (24-12-15), HLIAS - E36 (24-12-15)
δεν βγαλαμε φωτο και παλι ,παρ ολο που τα οχηματα ηταν στην πενα και ειδικα του Ηλια με γυαλιστικο ελαστικων απο τα Τζαμπο, ηταν κορυφη!!!
Περασαμε πολυ καλα,χορτασαμε κουβεντα και πειραγματα,ευχομαι να εχετε ολοι καλα Χριστουγεννα και ελπιζω να τα ξαναπουμε για το κοπη τη πιτα!!!
ευχαριστη εκπληξη τελικα, ηρθε ο Βασιλακης (Νταφηντακ),αλλα και ο Στεφανος, που δεν προλαβα να τον ρωτησω αν εκανε κοπανα για να ερθει τελικα!!!
Andri (24-12-15), dafidack (24-12-15), HLIAS - E36 (24-12-15), wheelman (25-12-15)
τωρα που το ειδα,και ο Μιχαλακης μας ,ο μηχανικος-οινοποιος (?) ντε,αν και δεν το ειχε δηλωσει,ηταν παρων,αλλα ηρθε με 335i και καναμε ολοι τον Αλεκο, οταν αναφερθηκαμε για κανενα πατημα....
Ομολoγω πως ναι ,εκανα κοπανα!!!....αλλα χαλαλι 1 CLUB Ειναι αυτο χαρηκα πολυ που σας γνωρισα ολους, ημουν ο μικροτερος και σε ηλικια αλλα και σε κυβισμο αχαχαχ
Υ.Γ δεχθηκα πειραγμα απο τον Andri οταν αναφερθηκα οτι και οι 2 ειμαστε 4κυλινδροι αχχααχ να στε καλα χαρηκα που σας γνωρισα και θα χαρω να ξανα βγουμε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 23-12-15 στις 23:02
Andri (24-12-15), aristent (23-12-15), HLIAS - E36 (24-12-15)
Ο ξάδερφος σου ο Ηλίας έχει την ευθύνη, αφού σου είπε να με προκαλέσεις να πατήσουμε....
Στέφανος (24-12-15)
Περασαμε για ακομη μια φορα ομορφα και η παρεα οπως παντα κεφατη!Ευχομαι σε ολους καλες γιορτες και συντομα να τα ξαναπουμε οχι μονο σε μικελοκαφε αλλα και στις...χαρες του andri...
Andri (24-12-15), aristent (24-12-15), HLIAS - E36 (24-12-15)