Ξερω εγω ενα dealer που πουλαει swissvax στην Αθηνα και μαλιστα σε πολυ καλες τιμες !! Εχω παρει απο εκει πολλα πραγματακια και σε μια ερευνα που εκανα στο ιντερνετ ειδα οτι ηταν πολυ καλες οι τιμες του ! στειλε μου π.μ αμα θες να σου πω που ειναι !!
Μπορει να μου πει καποιος για τον δερματα στην Αθηνα που εχει πολυ καλες τιμες ???? ενδιαφερομαι να βαλλω δερματα ! ειναι καλος...γιατι μην ξεχναμε οτι ο βρανακης εχει μεν τσιμπημενες τιμες αλλα σου βαζει τα γνησια της bmw και ξερει τις ραφες της.
στειλτε και σε εμενα πμ
Για στειλτε μου και εμένα pm , γιατί αρχίζει και γυαλίζει το τιμόνι....
στειλτε και σε εμενα pm !!
αλλο ενα PM και εδω παρακαλω
ευχαριστω!
Συγνωγμη ρε παιδια αλλα αναφερουμε το ονομα του βρανακη κ δεν αναφερουμε το ονομα του ανθρωπου που δινει κατι φθηνοτερα κ το ζητουν ολοι με π.μ για να μην θεωρηθει διαφημιση...?Ελεος αλλα στην εποχη μας χρειαζεται να λεμε ανοιχτα τα παντα κ ο καθενας να αποφασιζει αν θα το επιλεξει με την δικη του λογικη.Αλλωστε αφου ειναι καποιοι που εχουν προσωπικη εμπειρια απ την δουλεια του κ την θεωρουν καλη κ οικονομικη σε σχεση με του βρανακη (αναφερουμε ονομα αλλου επαγγελματια δηλαδη ) γιατι να μη γνωρισουν κ τα υπολοιπα μελη του forum μας τον εν λογω επαγγελματια?
bakalos (12-03-12), Bitz (14-03-12), Vassilis ///M (11-03-12)