Ισως και να τα πουμε πιο νωρις απο κοντα. Μεχρι ποτε εισαι Ν. Πορους; Το σκεφτομαι να πεταχτω μια μερα για μπανακι.
ααα δηλαδη μας φταιει η μπος η η οποια μαρκα ειναι το καθε εξαρτημα???η μπε εμ βε φταιει που τα δεχτηκε καιδ εν εκανε ανακληση......ο ανθρωπος εδωσε ενα ματσο ευροπουλα για να τρεχει με ζημια στην αντιπροσωπεια????τα μπε εμ βε τελευταιας γενιας ειναι αναξιοπιστα και μας δουλευουν και οι κατοχοι σκοντα...αυτη ειναι η γνωμη μου που ειμαι παθων...το ηξερα οτι δεν πηρα τον φονια του δρομου αλλα περιμενα τουλαχιστον αλλα να ειναι τα καλα του αυτοκινητου.....αληθεια καντε ενα γκαλοπ αν υπαρχει κανενα αμαξι χωρις ζημια σε μπεκ η πολλαπλασιαστες η τρομπα 2 η 3 ετων κι αν υπαρχει θα ειναι το 10 %...ντροπη για την μπε εμ βε
Το ανταλλακτικο ηρθε και εχει κωδικο 135 176 13933 με τιμη οσο εχω γραψει πιο πανω, περιπου 515 γιουρια με τη φαπα.
Η χρεωση των εργατικων, θα ηταν περιπου2 εργατωρες.
περαστικά κούκλε. Δεν είναι τίποτα μην τρελαίνεσαι. Εγώ άλλαξα 2 φορές αντλία, μια wastegates και μια turbo....οπότε μην στεναχωριέσαι. Εύχομαι να είσαι και ο τελευταίος από φίλους που παθαίνουν αυτην την ζημιά....είναι εκνευριστική πραγματικά
Ευχαριστω για τις ευχες, αλλα δεν πτοηθηκα ιδιαιτερα. Την ηξερα τη βλαβη αυτη και την περιμενα.
Για τα wastegate και τις τουρμπινες δεν ηξερα και το κακο ειναι οτι κανω λιγα χιλιομετρα το χρονο και το πιεζω επισης λιγο, οποτε ισως να μην προλαβω την εγγυηση. Μαλλον πρεπει να το σκιζω πιο συχνα.