ΝΑΙ
ΟΧΙ
hades7 (20-07-12)
Τότε σου εύχομαι να μην αποκτήσεις ποτέ όπλο, γιατί θα σε διαβάσουμε στις εφημερίδες στα "τραγικά θύματα".
Απο την στιγμή που τραβάς το όπλο, πρέπει να είσαι αποφασισμένος για όλα και με την λογική "ή εγώ ή εσύ".
Γιατί δεν τον βάζουν στα πόδια όλοι οι ληστές που ακούν πυροβολισμό. Υπάρχουν και αρκετοί που απαντούν, με ιδιαίτερη επιτυχία κιόλας. Και όχι σε τοίχο.
Η γνώμη μου για το βίντεο είναι πως ο παππούς, έπρεπε να σταματήσει όταν είδε ότι το έβαλαν στα πόδια. Αυτός τους πήρε απο πίσω και έριχνε για να τους εκτελέσει.
120ie87 (20-07-12)
τωρα μιλαμε σωστα!
αν λοιπον ισχυαν τα παραπανω θα του ριμαζα τα γονατα,να μην μπορει να ξανακατουρησει ορθιος ποτε στη ζωη του!
οσον αφορα τον παππου,νομιζω πως το διασκεδαζε!!!!αλλωστε αν το σκεφτεις και λιγο,ο παππους ειχε πιο λιγα να χασει(κανα 5αρι χρονια τον κοβω)η πιτσιρικαδες ολη τους της ζωη!
και κατι τελευταιο,που αφορα τους φιλελευθερους της παρεας,δεν θα ηθελα ποτε μα ποτε,να αντικρισω την εικονα που ειδε εκεινο το βραδυ ο νεαρος στο σπιτι του μεσα(καπου στη αθηνα που γινε τωρα τελευεταια),την μανα μου,η'καποιο αλλο μελος της οικογενειας μου φιμωμενο κτλ κτλ......σκεφτειτε το λιγο....δεν σας πιανει μια ταραχη????ενα ριγος????
Τελος,οπλο ΔΕΝ εχω,εν γνωση μου(ανετα βρισκεις,η'βγαζεις μια κυνηγετικη αδεια και αγοραζεις ενα σουπερμπουζε!!!!)Εχω ομως τον νου μου και το χω σκεφτει!Ειναι σαν να λεμε μου γλυστρησε το αμαξι στα 150,δεν θα προσπαθησεις να το σωσεις????η θα το αφησεις να φυγει για να σε σωσουν οι αεροκουρτινες??????Εγω λοιπον θα προσπαθησω,τουλαχιστον ,να το σωσω,τουτεστην με τα χερια μου,το κουταλακι του γλυκου,την μασια της σομπας.....δεν ξερω ΤΙ αλλα οποιος με απειλησει την ζωη μου και τον δικων μου.....την εφαγε.
...οτι ειναι σε μεγενθυνση,ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!!!
Α)οταν ερχεται η ανοιξη εχω δουλεια(Τεντες κλπ.),οποτε ειμαι χαρουμενος...
Β)οντως το αρωμα μου, με την εκπτωση, εκανε 52ευρω!!!
Γ)ναι,καθοτι και καλλιτεχνης, εβλεπα fame story
...το you jizz μονο δεν εβλεπα.......
αρα δεν τα βαζω με τετοιους τυπους!!!
εγω καθ'οτι και πτυχιουχος οπλουργος και δεν αφηνα σφαιρα για σφαιρα αν δεν την επαιρνα σε μορφη καλυκα θα του ειχα ανοιξει κανα κεφαλι ποδι χερι οτι εκρινα σωστο ωστε να μην αφησω περιθωρια να ανταποδωσει γιατι τον ειχε τον παππου και στο ανετο κιολας:
Bazil Van Sinner (21-07-12)
Αυτη ειναι μεγαλη κουβεντα και δεν ξερω που καταληγει...
Ειναι παρομοια ερωτηση με το
"ειναι ολοι ικανοι να οδηγουν στο δρομο 1800 κιλα φονικη μηχανη?" (αυτοκινητο...)
Ο μπαρμπας εδω που ητανε ΠΕΛΑΤΗΣ στο μαγαζι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ να κραταει πιστολι...
Πρεπει επειγοντως να του κανουνε amend το second amendment...
Ηξερε ο Αχρηστος των αχρηστων που ριχνει ?? Τι ητανε περα απο κει που... αστοχουσε ??
Αφου δεν εφαγε κανενα αλλο πελατη παλι καλα.
Α στο διαολο κωλογερε...
Στην ερωτηση λοιπον του poll, οχι δεν επραξε ο Βλακας σωστα.
Εαν επιανα, τωρα, καποιον στο σπιτι μου και εδινε ο νομος το δικαιωμα να αμυνθω (μεσα στο σπιτι μου...), οχι δε θα σκοτωνα.
Θα τσακιζα κοκκαλα ομως, χερια ποδια.
Εαν τα καταφερνα...
Πρωτη επιλογη παντως ειναι το baseball bat.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 21-07-12 στις 02:47
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
120ie87 (22-07-12), alexk (21-07-12), ghost-rider (21-07-12), Ptboul (23-07-12), Κωνσταντίνος (21-07-12)
Mπραβο στον παππου , θες καρυδια για να το κανεις αυτο.
Για εμενα, ο παππους εκανε μ@λ@κια. Και τεραστου μεγεθους.
ΕΑΝ οι τυποι που μπηκαν μεσα δεν εφνιδιαζοντουσαν (ο γερος δεν το ηξερε), και ριχνανε και αυτοι κανα 5αρι ο καθενας πιστολοτουφεκιες, μπορει και μερικοι απο τους αθωους θαμωνες, να ηταν ηδη νεκροι και καποιοι αναπηροι.
Τι "δουλεια" ειχε ο γερος να πεταχτει σαν την πορδη και να πυροβολει κατα βουληση ???
Και μιας και απο οτι φανηκε εριχνε στον γαμο του καραγκιοζη, ποσο απιθανο ηταν να ετρωγε κανεις καμια εξωστρακισμενη???
Μαλ@κι@ στον κυβο εκανε ο γερο-Ραμπο
120ie87 (23-07-12), aristent (23-07-12), nikos1400 (23-07-12), Stunt Mike (23-07-12)
Εγω θα πλακωνα στο ξυλο τον μ@λ@κ@ που εδωσε αδεια οπλοφοριας στον βλακογερο!Που πας ρε και πυροβολεις στο γαμο του κουτρουλη???Επειδη ησουν κολλητος του Τζον Γουεην εμεις πρεπει να γινουμε κολλητοι του Αγ.Πετρου??Οξω π@@στη απ'την παραγκα...
Αν ειχαν μπουκαρει στο μαγαζι αυτο 2 επαγγελματιες και οχι 2 βλακες που αποφασισαν μεταξυ μπυρας και πρεζας,να κανουν ληστεια,θα'χε θυματα το βιντεο και οχι ενα κυνηγητο-παρωδια.
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
120ie87 (23-07-12)