Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Έπραξε σωστά ο ηλικιωμένος ?

Ψήφισαν
22. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ΝΑΙ

13 59,09%
  • ΟΧΙ

9 40,91%
Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 30

Θέμα: Ηλικιωμένος πιστολέρο

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aν τον παιζεις μονο με τσοντες που εχουν 4,5 αστερακια κ πανω στο you jizz μην τα βαζεις με τετοιους τυπους.

2. The Following User Says Thank You to fast-enough For This Useful Post:

hades7 (20-07-12)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 120ie87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    .........
    Προσωπικά, αν είχα όπλο θα το έβγαζα αλλά θα πυροβολούσα μία φορά και πάνω σε τοίχο...
    Τότε σου εύχομαι να μην αποκτήσεις ποτέ όπλο, γιατί θα σε διαβάσουμε στις εφημερίδες στα "τραγικά θύματα".
    Απο την στιγμή που τραβάς το όπλο, πρέπει να είσαι αποφασισμένος για όλα και με την λογική "ή εγώ ή εσύ".
    Γιατί δεν τον βάζουν στα πόδια όλοι οι ληστές που ακούν πυροβολισμό. Υπάρχουν και αρκετοί που απαντούν, με ιδιαίτερη επιτυχία κιόλας. Και όχι σε τοίχο.

Η γνώμη μου για το βίντεο είναι πως ο παππούς, έπρεπε να σταματήσει όταν είδε ότι το έβαλαν στα πόδια. Αυτός τους πήρε απο πίσω και έριχνε για να τους εκτελέσει.

4. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

120ie87 (20-07-12)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είσαι σπίτι σου / στο μαγαζί σου και έχεις ΝΟΜΙΜΗ άδεια οπλοφορίας. Έχεις κάνει την απαραίτητη εκπαίδευση και ο νόμος είναι με το μέρος ΣΟΥ σε περίπτωση ληστείας.

Μπουκάρει λοιπόν ο τελειωμένος και έχεις χρόνο να αντιδράσεις. Θα πάρεις το 100 ή θα τον πυροβολήσεις στα πόδια ?
    τωρα μιλαμε σωστα!

αν λοιπον ισχυαν τα παραπανω θα του ριμαζα τα γονατα,να μην μπορει να ξανακατουρησει ορθιος ποτε στη ζωη του!

οσον αφορα τον παππου,νομιζω πως το διασκεδαζε!!!!αλλωστε αν το σκεφτεις και λιγο,ο παππους ειχε πιο λιγα να χασει(κανα 5αρι χρονια τον κοβω)η πιτσιρικαδες ολη τους της ζωη!

και κατι τελευταιο,που αφορα τους φιλελευθερους της παρεας,δεν θα ηθελα ποτε μα ποτε,να αντικρισω την εικονα που ειδε εκεινο το βραδυ ο νεαρος στο σπιτι του μεσα(καπου στη αθηνα που γινε τωρα τελευεταια),την μανα μου,η'καποιο αλλο μελος της οικογενειας μου φιμωμενο κτλ κτλ......σκεφτειτε το λιγο....δεν σας πιανει μια ταραχη????ενα ριγος????
    Τελος,οπλο ΔΕΝ εχω,εν γνωση μου(ανετα βρισκεις,η'βγαζεις μια κυνηγετικη αδεια και αγοραζεις ενα σουπερμπουζε!!!!)Εχω ομως τον νου μου και το χω σκεφτει!Ειναι σαν να λεμε μου γλυστρησε το αμαξι στα 150,δεν θα προσπαθησεις να το σωσεις????η θα το αφησεις να φυγει για να σε σωσουν οι αεροκουρτινες??????Εγω λοιπον θα προσπαθησω,τουλαχιστον ,να το σωσω,τουτεστην με τα χερια μου,το κουταλακι του γλυκου,την μασια της σομπας.....δεν ξερω ΤΙ αλλα οποιος με απειλησει την ζωη μου και τον δικων μου.....την εφαγε.

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν παρουμε σαν δεδομενο οτι και εσυ οπλοφορεις θα συμβουν δυο τινα αν αυτος που σε απειλησει, σημαδευοντας σε, ειναι γιαλαντζι μουτρο θα επαναληφθει η σκηνη στο εστιατοριο(παλπ φιξιον) υπαρχει μια περιπτηση σοβαρη να μασισει και να παρει ποδι γαμωσταυριζοντας την γκαντεμια του.in case ομως που ο τυπος ειναι πραγματικος φονιας το βλεμμα του θα φανταζει στα ματια σου σαν καλογυαλισμενο μαγκνουμ θα σου ρχονται αβιαστα στα αυτια ψαλμωδιες του πετρου γαιτανου και η αποσταση απο το χερι σου ως το δικο σου οπλο θα σου φανταζει αβυσσος.Aν εισαι χαρουμενος που ηρθε η ανοιξη,αν φορας αρωμα που κοστιζει πανω απο 50 ευρο,αν παλια εβλεπες το fame story κ τον παιζεις μονο με τσοντες που εχουν 4,5 αστερακια κ πανω στο you jizz μην τα βαζεις με τετοιους τυπους δεν θα τα καταφερεις.
    ...οτι ειναι σε μεγενθυνση,ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!!!

Α)οταν ερχεται η ανοιξη εχω δουλεια(Τεντες κλπ.),οποτε ειμαι χαρουμενος...
    Β)οντως το αρωμα μου, με την εκπτωση, εκανε 52ευρω!!!
    Γ)ναι,καθοτι και καλλιτεχνης, εβλεπα fame story

...το you jizz μονο δεν εβλεπα.......

αρα δεν τα βαζω με τετοιους τυπους!!!

7. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

120ie87 (20-07-12), Ptboul (23-07-12)

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω καθ'οτι και πτυχιουχος οπλουργος και δεν αφηνα σφαιρα για σφαιρα αν δεν την επαιρνα σε μορφη καλυκα θα του ειχα ανοιξει κανα κεφαλι ποδι χερι οτι εκρινα σωστο ωστε να μην αφησω περιθωρια να ανταποδωσει γιατι τον ειχε τον παππου και στο ανετο κιολας:

9. The Following User Says Thank You to E46 POWER For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (21-07-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αυτη ειναι μεγαλη κουβεντα και δεν ξερω που καταληγει...

Ειναι παρομοια ερωτηση με το
    "ειναι ολοι ικανοι να οδηγουν στο δρομο 1800 κιλα φονικη μηχανη?" (αυτοκινητο...)

Ο μπαρμπας εδω που ητανε ΠΕΛΑΤΗΣ στο μαγαζι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ να κραταει πιστολι...
    Πρεπει επειγοντως να του κανουνε amend το second amendment...
    Ηξερε ο Αχρηστος των αχρηστων που ριχνει ?? Τι ητανε περα απο κει που... αστοχουσε ??
    Αφου δεν εφαγε κανενα αλλο πελατη παλι καλα.
    Α στο διαολο κωλογερε...
    Στην ερωτηση λοιπον του poll, οχι δεν επραξε ο Βλακας σωστα.

Εαν επιανα, τωρα, καποιον στο σπιτι μου και εδινε ο νομος το δικαιωμα να αμυνθω (μεσα στο σπιτι μου...), οχι δε θα σκοτωνα.
    Θα τσακιζα κοκκαλα ομως, χερια ποδια.
    Εαν τα καταφερνα...
    Πρωτη επιλογη παντως ειναι το baseball bat.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 21-07-12 στις 02:47
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

11. The Following 5 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

120ie87 (22-07-12), alexk (21-07-12), ghost-rider (21-07-12), Ptboul (23-07-12), Κωνσταντίνος (21-07-12)

Περιοχή
    Glyfada
    Rides
    0

Προεπιλογή

Mπραβο στον παππου , θες καρυδια για να το κανεις αυτο.

Rides
    0

Προεπιλογή

Απαράδεκτος πιστολέρο......ηλίθιος και μ@λακας......

Σε μαγαζί γεμάτο κόσμο ανοίγει πυρ......χωρίς καν να τον νοιάζει για ''παράπλευρες'' απωλειες.......Μ@ΛΑΚΑΣ........

Ας περίμενε να ξεκαβλωσει μολις έβγαιναν εξω απο το μαγαζί.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

14. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

120ie87 (23-07-12), aristent (23-07-12), nikos1400 (23-07-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Για εμενα, ο παππους εκανε μ@λ@κια. Και τεραστου μεγεθους.

ΕΑΝ οι τυποι που μπηκαν μεσα δεν εφνιδιαζοντουσαν (ο γερος δεν το ηξερε), και ριχνανε και αυτοι κανα 5αρι ο καθενας πιστολοτουφεκιες, μπορει και μερικοι απο τους αθωους θαμωνες, να ηταν ηδη νεκροι και καποιοι αναπηροι.

Τι "δουλεια" ειχε ο γερος να πεταχτει σαν την πορδη και να πυροβολει κατα βουληση ???

Και μιας και απο οτι φανηκε εριχνε στον γαμο του καραγκιοζη, ποσο απιθανο ηταν να ετρωγε κανεις καμια εξωστρακισμενη???

Μαλ@κι@ στον κυβο εκανε ο γερο-Ραμπο

16. The Following 4 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

120ie87 (23-07-12), aristent (23-07-12), nikos1400 (23-07-12), Stunt Mike (23-07-12)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω θα πλακωνα στο ξυλο τον μ@λ@κ@ που εδωσε αδεια οπλοφοριας στον βλακογερο!Που πας ρε και πυροβολεις στο γαμο του κουτρουλη???Επειδη ησουν κολλητος του Τζον Γουεην εμεις πρεπει να γινουμε κολλητοι του Αγ.Πετρου??Οξω π@@στη απ'την παραγκα...
    Αν ειχαν μπουκαρει στο μαγαζι αυτο 2 επαγγελματιες και οχι 2 βλακες που αποφασισαν μεταξυ μπυρας και πρεζας,να κανουν ληστεια,θα'χε θυματα το βιντεο και οχι ενα κυνηγητο-παρωδια.
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

18. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

120ie87 (23-07-12)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP