Μανο καταρχην βλέποντας το βιντεο το στομαχι μου εγινε κομπος πως το πας ετσι το ατιμο. Πιθανολογω οτι υπηρχε ενδοσυνεννοηση με τον συνοδηγο μιας και ο ηχος απο το πριονι ηταν διαχυτος μεσα στην καμπινα. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι :
Μανο καταρχην βλέποντας το βιντεο το στομαχι μου εγινε κομπος πως το πας ετσι το ατιμο. Πιθανολογω οτι υπηρχε ενδοσυνεννοηση με τον συνοδηγο μιας και ο ηχος απο το πριονι ηταν διαχυτος μεσα στην καμπινα. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι :
manos///3 (02-11-11)
Μπραβο Μανο που χρησιμοποιεις το αμαξι οπως σου αρεσει !
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
manos///3 (02-11-11)
Αυτα εινα μπραβο μανο!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soc12r : 02-11-11 στις 10:56
Powered by
manos///3 (02-11-11)
Ενα τεραστιο BRAVO και απο εμενα Μανο. Πλεον εχω να τρεξω 5 χρονια αλλα πιστευω οτι θα επανελθει το team.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TSAF : 02-11-11 στις 11:07
WRC is for boys
GROUP B was for men
manos///3 (02-11-11)
Eυχαριστω παιδια!
Ηταν μοναδικη εμπειρια ειδικα με τον ΕΛ ΕΜ στο δεξι μπακετ. Δυστυχως η καμερα δε μπορεσε να καταγραψει το διαβασμα του Λωρη , το οποιο ηταν εκπληκτικο.
Το χρωμα και ο τονος της φωνης του άλλοτε σε ηρεμουσε και άλλοτε σε εφερνε σε πληρη εγρηγορση. Ο ανθρωπος ειναι αλλου!!!
Η ασφαλτος γλιστραγε πολυ στο μεγαλυτερο μερος των ειδικων και η ''πισταρικη'' αναρτηση τερματιζε πολλες φορες στα πολλα παπουρια..
Ηταν ενα ομορφο , γρηγορο διημερο!
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
Leonidas_E39 (02-11-11), Panos 316T (02-11-11)
sympether with chiefτης