Πω πω και γω το ειδα.....
Δημήτρη εχτές έκαναν πολύ φασαρία οι σκάστρες σου. Αυτό νομίζω οτι ωφείλεται στα σκληρά ελατήρια που έχεις βάλει και τα βρίσκω υπερβολικά. Στην ουσία με σκληρά ελατήρια δεν αφήνεις το έμβολο των σκαστρών να ανοίξει τελείως, οπότε ο αέρας πρέπει να φύγει απο μικρότερο άνοιγμα και για αυτό κάνει φασαρία. Αν είχες πιο μαλακά ελατήρια δεν θα έκανε τόσο "μπράφ"
Ισως να φαινεται υπερβολικη επιλογη για την τωρινη πιεση που δουλευει το αυτοκινητο,αλλα με την αλλαγη που θα γινει στο προγραμμα πιστευω πως κρινεται αναγκαιο να μεινουν ετσι.
Ο Kostadas και ο κυριος Δημητριαδης που μου το προτειναν κατι ξερουν παραπανω,γιατι ηδη γνωριζουν και εχουν πειραματιστει πανω στο αυτοκινητο του Kostada.Αν για οποιοδηποτε λογο χρειαστει και κρινουν να αλλαχτει κατι,φυσικα και θα το κανω.
Το ιδιο θα γινει και για τις εργοστασιακες σωληνωσεις των σκαστρων που χρησιμοποιω ακομα.Αν τεθει οποιοδηποτε θεμα ρισκου ή αξιοπιστιας,φυσικα και θα αλλαχτουν
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
Δουλευεις αρκετη πιεσουλα Γιαννη!!!
Πες του Στρατου να στο ριξει στα 13psi εκει που δουλευω και εγω!!!
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport