βρε θηρία θα μαζευτούμε να κάνουμε καμιά παγκρήτια;;;;
έχουμε χαθεί όλοι μας.... πείτε προτάσεις....
περιμένω
βρε θηρία θα μαζευτούμε να κάνουμε καμιά παγκρήτια;;;;
έχουμε χαθεί όλοι μας.... πείτε προτάσεις....
περιμένω
A8hnaios (24-09-11)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Καλησπερα παιδια. Σημερα ηταν μια κακη ημερα για εμενα. Καθως οδηγουσα αρπαξε κατω απο το καπω το Ε30 μου. Εκ πρωτης οψεως φαινεται να εχουν καει τα πλαστικα μερη στον χωρο της μηχανης: καλωδια, μπαταρια, ασφαλειοθηκη, το ντεποζιτο για το υγρο των καθαριστηρων. Επισης εχει σπασει το παρ μπριζ και εχει καει λιγο και το ταμπλο. Το καπω εχει επισης καει. Ολο το υπολοιπο αμαξι δεν επαθε κατι, ουτε εσωτερικα.
Ξερετε που μπορω να βρω ολα τα καλωδια καπου συγκεντρωμενα για να δω κοστος??
Σε τετοιο καιρο με αυτα τα οικονομικα προβληματα νομιζετε οτι αξιζει να το φτιαξω. Για εμενα εχει και συναισθηματικη αξια. Μεγαλωσα με αυτο το αμαξι.
Καποια βοηθεια??
Επειδη μενω Κρητη καποιος να με βοηθησει??
Το αμαξι μου ειναι: Ε30 Μ10, μοντελο 1984, 318i, 4-θυρο
Μιχαλης απο Ηρακλειο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη limas : 25-09-11 στις 18:00
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Τι εννοεις???
Συμφωρουμιτες κοντοχωριανακια.....για ριξτε μια ματια εδω ==> https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...t=10654&page=3
κανεις απο Ηρακλειο να γνωριζει κατι η να μπορει να ρωτησει????
Επειδη βλεπω οτι στην Κρητη εχουμε μεινει λιγο πισω στις διοργανωσεις (κοπες πιτας,καφεδακια,παρεακια κ.τ.λ.)λεω να αναδιοργανωθουμε λιγακι,...λοιπον επειδη εγω ειμαι σχετικα νεος στο φορουμ κ δεν γνωριζω σχεδον κανενα(ανεξαρτητα ποτε γραφτηκα στο φορουμ)προτεινω καποιος να κανει την αρχη και να δωσει μια σπιθα μπας κ παρουμε μπρος... περιμενω λοιπον προτασεις...
ΑΑΑΑ...μιας και ξεχασα να σας συστηθω,Κωστας E90 320si Ηρακλειο
m-power_01 (06-02-12)