γερνω προς αγορα one plus 2 για δευτερο κινητο πισω απο το 6s plus.....
Eχει κανεις εμπειρια???
γερνω προς αγορα one plus 2 για δευτερο κινητο πισω απο το 6s plus.....
Eχει κανεις εμπειρια???
Χρίστος (01-10-15)
Θα παω σημερα να πιασω το LG G4 leather ,εχει κανεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο?
Επισης εχω και την επιλογη του HTC M9 και του samsung s6
Καμμια γνωμη για αυτα εχουμε?
Έχω το One ενα χρόνο τώρα. Απόλυτα ευχαριστημένος. Προφανώς δεν μπορώ να σου πω για το 2 (αν και το περιμένει ένας φίλος που του το παρήγγειλα).
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι από τα πολλά που έχω διαβάσει ίσως το capacitive home button να έχει θέμα ευαισθησίας. Έτσι ήταν τουλάχιστον με το που βγήκε. Πιθανόν με ένα software update να έστρωσε.
Από κει και πέρα, θεωρώ πως αν είσαι στην αγορά για Android smartphone είναι το πιο value for money κινητό (όπως και το One) που μπορείς να πάρεις. Με τούμπανα χαρακτηριστικά εφάμιλλα κινητών των 600-700¤.
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Κώδικας:Η ιστορία του μπεκρή
Χρίστος (01-10-15)
Για το S6 από φίλο που το πήρε έμαθα ότι είχε χοντρό θέμα με την μπαταρία, το πήρε και σε 3 μέρες το έδωσε πίσω.
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
Για Android συσκευές δείτε τα Samsung A5 στις 5" και Α7 στις 5.5" Το Α7 είναι octacore και με οθόνη 1920×1080 super amoled η οποία είναι εκπληκτική.
Το έχω 3 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος....τιμή 360¤ και το Α5 κάνα 100αρικο φτηνοτερο
Ακόμα και ο Νίνο θα το έβλεπε
20151001_091553.jpg
Δευτερα παρελαβα αυτο...
https://www.elephonestore.com/elepho...phone-nfc.html
Κανονι παρα πολυ γρηγορο ..Τα υπολοιπα οσουνουπω..
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
BILL007 (27-01-16), Bitz (27-01-16), chrisgiapz3 (28-01-16), wheelman (27-01-16)