το ειχα παρει απο τον καφουνη πριν κανα 5μηνο..στην λεωφορο αθηνων(καβαλας)...βρισκεται στο αριστερο μερος κατεβαινοντας προς αθηνα...περιπου 500 μετρα μετα την σπυρου πατση! η κανονικη του τιμη ηταν 150...αλλα μου το αφησε 125...
το ειχα παρει απο τον καφουνη πριν κανα 5μηνο..στην λεωφορο αθηνων(καβαλας)...βρισκεται στο αριστερο μερος κατεβαινοντας προς αθηνα...περιπου 500 μετρα μετα την σπυρου πατση! η κανονικη του τιμη ηταν 150...αλλα μου το αφησε 125...
zaharias (26-09-10)
Είμαι και εγώ για αντικατάσταση του MAF. BMW & Bosch παραείναι ακριβά... Ψάχνοντας με το part number στο e-bay βρήκα αρκετά με πολύ χαμηλότερη τιμή - 50 ευρώ περίπου- . Τι λέτε? Αξίζει να παραγγείλω ένα τέτοιο να γλιτώσω και κάνα ψιλό ή δε θα κάνουμε δουλειά?
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Επισης αυτο που παραλιγο να ξεχασω ειναι αυτο εδω, το Vodafone 150.
Δεν αξιζει ουτε να σχολιασω αν ειναι καλο κλπ κλπ.
Ειναι κινητο τηλεφωνο, δουλευει, και κοστιζει 10 (δεκα) ευρω...
[IMG][/IMG]
RTFM
BILL007 (18-10-10)
Φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου στα Lidl
κ αυτην Κουκουλα αυτοκινητου προσεξτε την...χρησιμη αλλα μετα απο βροχη μπορει κ να ξεβαψει (την εχω πατησει πιο παλια)!
Σετ βάσεις πτυσσόμενες
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
alexm (21-10-10)