1900cc ηταν το εδωσα εκεινο εδω και 3μηνες.Καταναλωση κοντα στα 11λιτρα ειχε.
Του φιλου για 63λιτρα τεποζιτο να βγαζει κοντα 400χλμ θεωρω οτι καιει.
1900cc ηταν το εδωσα εκεινο εδω και 3μηνες.Καταναλωση κοντα στα 11λιτρα ειχε.
Του φιλου για 63λιτρα τεποζιτο να βγαζει κοντα 400χλμ θεωρω οτι καιει.
katsaraios (28-01-13)
Bazil Van Sinner (15-02-13)
Ειναι μεσα στην πολη και με 19αρες.Αλλα και γω θεωρω οτι καιω παρα πολυ.Απλα δεν ξερω απο που να ξεκινησω να ψαχνω
Οι 19άρες δεν νομίζω να παίζουν τόσο ρόλο γιατί έτσι κι αλλιώς στο πάτημα θα είσαι στα ίδια με μικρότερο προφίλ. Μήπως είσαι άγριος οδηγός δηλαδή μπορεί να μην το σπάς αλλά να κάνεις απότομες κινήσεις στο γκάζι πχ για να καταλάβεις 2αρα στις 2,000σαλ τέρμα γκάζι μέχρι τις 3,000σαλ και αυτό κάνει το αμάξι να καίει παραπάνω...
η να είσαι πολύ ώρα σε κίνηση..
αν δεν γίνετε τίποτα που μπορεί να το προκαλείς εσύ τότε το GT1 δεν μπορεί να δίξει αν πηγαίνει τίποτα στραβά;; για πείτε εσείς που ξέρετε παραπάνω ρε παιδιά!
Λοιπον ΣΚ πηγα μια εκδρομουλα...
με 80 ευρω βενζινη και τιμη 1.70 εκανα 460 χλμ .
Τα μισα ηταν απο 130 εως 150 και τα αλλα μισα 160-180 και κανα 2 φορες ισα που επιασα
200 και το αφησα.
2 ατομα και αποσκευες.
Πως σας φαινεται?
Επισης επειδη ειμασταν 2 ζευγαρια ο πισω (το πισω αμαξι δηλαδη) μου παραπονεθηκε οτι μυριζε πολυ καυσεριο το
αμαξι?
Καταλυτης?
Επανερχομαι με νεες πληροφοριες.
Ξεκινησα με γεματο τεποζιτο.Εκανα 117 χλμ απο τα οποια τα μισα σε επαρχιακο δρομο και ξαναγεμισα και πηρε 30¤.
Θεωρω οτι ειναι πολλα.Αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω να ψαχνω.Στο GT1 δεν δειχνει καποιο σφαλμα...
Bazil Van Sinner (15-02-13)
Αγορασα προσφατα ενα ibiza 1.2tdi.
Γεμισμα την προηγουμενη βδομαδα με τιμη κοντα στο 1,45.
Πολλα χιλιομετρα μεσα στην πολη,δυο κοντινα ταξιδακια για δουλεια και το πηγαινε-ελα απο εγνατια και περιφερειακο. Αργα δεν παω, το λεω...
Αποτελεσμα:
Γεμισα χθες με 60ευρω ακριβως, μετα απο 671 χλμ.
Not bad.
Not bad at all.
Εσύ τι βλέπεις στο Μ Βαγγέλη?
Ολοι μου λενε οτι επειδη ειναι καινουριο, στην αρχη θα καιει παραπανω.
Ειχα πολλα χιλιομετρα μεσα στην πολη, με κινηση.
Εγω πιστευα οτι θα εβγαζα γυρω στα 800. Αλλα παλι ικανοποιημενος ειμαι.
Η αληθεια ειναι οτι το 3,8 που διαφημιζουν δεν το πιστευω. Κατω απο τις 2000στρ ειναι νεκρο και το κιβωτιο δεν βοηθαει.