Πω πω ρε παιδάκι μου.!!!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Καλή χρονιά πορσάκηδες...!☺️☺️
U.S.National Debt Clock
BILL007 (14-01-21), isou (15-01-21), nikos valvetronic (17-08-21)
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ PORSCHE
U.S.National Debt Clock
BILL007 (19-08-21), nikos valvetronic (17-08-21), pilot (16-08-21), Ptboul (17-08-21)
όπως ανέφερα εδώ https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...443#post602443
ένα βίντεο με το 991 GT3 RS MK2 του φίλου μου.
Έχω κάνει και 4 γύρους στο Ρινγκ.
Είναι δυνατό εργαλείο.
αλεξ,αν και διαφορετικα αμαξια,θα ηθελα πολυ να μαθω διαφορα αισθησης αναμεσα στα 2 τιμονια..αν και φαινεται απο τις χειρονομιες σου..παραυτα ποσο κοντα ειναι το Μ4..
Ρε Αλεξ, το παλληκάρι φοράει HANS με την κανονική ζώνη???
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Κοίτα είναι διαφορετικά αυτοκίνητα. Το GT3 RS είναι φτιαγμένο για πίστα ενώ το M4 CS μπορεί να πάει και πίστα.
Χωρίς πλάκα ήμουν μεταξύ των 2, αλλά τελικά αποφάσισα ότι το Μ4 ταιριάζει πιο καλά σε αυτό που μου αρέσει.
Το Μ4 είναι πολύ καλό και έχει πολύ καλό κράτημα, αλλά δεν είναι κοντά σε απόδοση με το GT3 RS. Άν κάποιος βελτιώσει το Μ4 CS με αναρτήσεις, καθίσματα, ελαφρώματα θα είναι πολύ κοντά.
Η αίσθηση του τιμονιού από το Μ4 πάντως μου αρέσει πιο πολύ - έχει να κάνει με την κατανομή βάρους φυσικά.
Δεν το ξεκούμπωσε πριν μπούμε, το φοράει με τις ζώνες 6 σημείων που είναι και σωστό.
Αλλά εντάξει το κατέχει το σπορ - δεν είναι άσχετος
`
Καλά άνθρωπος που στέλνει το εργαλείο στην Manthey μόνο άσχετος δεν είναι!!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
BILL007 (27-08-21)