Σελίδα 25 από 84 ΠρώτηΠρώτη ... 1523242526273575 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 241 έως 250 από 836

Θέμα: [E46] Γενικά προβλήματα

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλησπερα .....
    Σημερα κατα τη διαρκεια του μπαξιματος ξενον angel εβγαλα φιλτρο αερα οποτε ηταν ευκαιρια να κανω ενα ispection σε σωληνες σωληνακια φισακι κλπ κλπ

Και ανακαλυψα κομενο-ξεραμενο λαστιχακι!
    Ειναι ενα λαστιχακι που κουμπωνει πανω στον σωληνα που παει στο φιλτροκουτι και προερχεται απο κινητηρα μερια! Να πω την αληθεια μου δεν ξερω τι κανει αλλα επισης δεν υπαρχει και μεσα στο realoem.
    Μπορει να φταιει για το ασταθες (λιγο βεβαια) ρελαντι τωρα τελευταια?
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να να να το ατιμο ....!

Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλορίζικο το μπάξιμο Πάρη!
    Το λαστιχάκι αυτό που αναφέρεις είναι ο #5...

https://bmwfans.info/parts-catalog/E...ure_regulator/

Από τη μία μεριά κουμπώνει πάνω στο φίλτρο βενζίνης και από την άλλη πάνω στο φιλτροκούτι. Αυτό χρησιμοποιείται για να δημιουργεί υποπίεση (vacuum)) από την πολλαπλή εισαγωγής στο φίλτρο βενζίνης!

Αφού σου είχε κοπεί αυτό το λαστιχάκι (κλασικό πρόβλημα) να ξέρεις ότι το μοτόρι σου δούλευε με σημαντική απώλεια ισχύος, λόγω κακών μειγμάτων...

Καλορίζικο και πάλι Πάρη το μπάξιμο!

4. The Following 3 Users Say Thank You to tasos.kamv For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (08-12-13), BILL007 (08-12-13), zaharias (08-12-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστω Τασο να εισαι καλα!
    Αν και τα δεν το ευχαριστηθηκα πληρως γτ μου καναν νερα τα ξενον. Τα angel βεβαια κορυφη

Μαλιστα καταλαβα οτι ειναι καποια υποπιεση αλλα δεν ηξερα που παει .....
    Θα το παραγγειλω να το αλλαξω! Θελει γρυλο εεεε ?
    Δεν τα γλυτωνω τα εργατικα!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάρη στο παραπάνω link με τα ανταλλακτικά, ο αριθμός #4 είναι μεταλλικό σωληνάκι (δεν χρειάζεται αντικατάσταση), και τα λαστιχάκια #5 στις δύο άκρες εκατέρωθεν του σωλήνα #4 αλλάζονται. Από την πλευρά του φίλτρου βενζίνης λίγο δύσκολο να σου έχει σκιστεί. Συνήθως εκεί που κουμπώνει στο φίλτρο αέρα ξεραίνεται και θέλει αντικατάσταση, όπως στην περίπτωσή σου. Αγόρασε ένα κομματάκι λάστιχο αντίστοιχης διαμέτρου από ένα συνεργείο, με κόστος από μηδέν εώς μερικά cents και βάλτο μόνος σου! Κουμπωτό είναι.
    Αν σου έχει σκιστεί από την πλευρά του φίλτρου βενζίνης (μικρή πιθανότητα), τότε δυστυχώς πρέπει να πέσεις από κάτω για να το αλλάξεις..

7. The Following 2 Users Say Thank You to tasos.kamv For This Useful Post:

BILL007 (08-12-13), nikos valvetronic (08-12-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι το διαπιστωσα και εγω τωρα που κατεβηκα κατω οτι εχει σκιστει και κοπει μονο το προσθετο λαστιχακι απο πανω οποτε αυριο θα παω να παρω ενα κομματι λαστιχο να το βαλω. Θα πεσω και απο κατω να το ελενξω να μαι σιγουρος

Rides
    0

Προεπιλογή

τωρα και αρκετο καιρο στην αρχη οταν αναβω το αριστερο φλας αναβωσβηνει τρει τεσσερης φωρες γρηγωρα αλλα μετα στρωνει τωρα τελευταια μου το κραταει ακομα περισοτερο και μου παιζει τα νευρα μου τη παιζει να ειναι ? μου ειπαν το εγκεφαλακι για τα φωτα ,ειναι αυτο?τα λαμπακια δεν ειναι τα τσεκαρα αναβουν ολα κανονικα.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostas_ke35 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μου ειπαν το εγκεφαλακι για τα φωτα ,ειναι αυτο?τα λαμπακια δεν ειναι τα τσεκαρα αναβουν ολα κανονικα.
    Ηλεκτρολογος στο ειπε η κανα τζιμανι σε συνεργειο??
    Πολυ απλα αλλαξε την λαμπα του φλας και τερμα.
    Ειναι ετοιμη να τα φτυσει ετσι κανουν.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

11. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

BILL007 (08-12-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostas_ke35 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τωρα και αρκετο καιρο στην αρχη οταν αναβω το αριστερο φλας αναβωσβηνει τρει τεσσερης φωρες γρηγωρα αλλα μετα στρωνει τωρα τελευταια μου το κραταει ακομα περισοτερο και μου παιζει τα νευρα μου τη παιζει να ειναι ? μου ειπαν το εγκεφαλακι για τα φωτα ,ειναι αυτο?τα λαμπακια δεν ειναι τα τσεκαρα αναβουν ολα κανονικα.
    Φίλε μου είχα το ίδιο θεμα...τοκανε αυτό(αναβοσβημα 3-4 φορες) αρχικά μετα εστρωνε....και μετα απο λίγο καιρο τοκανε μονιμα. Δεν ηταν οι λαμπες. Ειχε βραχυκυκλωσει η πλακετα των πισω φωτων. Εγινε συνδεση bypass απο ηλ-γο και ολα οκ.....

υ.γ αρα τσεκαρε και αυτο το θεμα.....
    I love Bmw machines

13. The Following User Says Thank You to DK For This Useful Post:

BILL007 (08-12-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Αφου εκλεισε 10 και κατι χρονια το 46αρι μου ειπε να μου κανει και μενα ενα δωρακι τωρα που πλησιαζουν οι γιορτες. Αναψε το λαμπακι του νερου του ψυγειου οτι εχει χαμηλη σταθμη, συμπληρωσα ενα λιτρο νερακι, το εχασε και ξανα αναψε. Λεω κολαρο εχουμε αλλαξει μαλλον το παγουρι υπερχειλισης θα ναι. Πηγα στο συνεργειο το πρεσαραμε και οντως παγουρι ψυγειου, το αντικαταστησαμε με γνησιο βαλαμε και αντιψυκτικο και ετοιμοι. Με αυτο το φορουμ πραγματικα πολλες φορες απο προβληματα αλλων ξερω τι θα αντιμετωπισω. Σας ευχαριστω λοιπον για αλλη μια φορα!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas bmwdakias : 14-12-13 στις 19:41
    quattro ist fur sissies

15. The Following 3 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (14-12-13), BILL007 (14-12-13), Panos 316T (15-12-13)

Σελίδα 25 από 84 ΠρώτηΠρώτη ... 1523242526273575 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP