ναι
οχι
Z4 DCT (25-06-11)
εγω παντως εχω και ποδηλατο....
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας !!!
Το διαδίκτυο είναι για να οργανώσει τη διαμαρτυρία Γιάννη !! Για παράδειγμα τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα !!
Αν μείνει μόνο σε εκφράσεις αγανάκτησης στο διαδίκτυο δεν υπάρχει η ανάλογη προβολή !!
Οι συγκεντρώσεις αποτελούν αντικείμενο στα ξένα τηλεοπτικά μέσα. Αυτό τους πονάει !!!
Z4 DCT (25-06-11)
Συγνώμη αλλά δεν έχω παρακολουθήσει τις τελευταίες σελίδες....
Συγκεκριμένο παράδειγμα για 2000 κυβικα:
τα τέλη για 2000 κυβικά είναι 600ε+10%= 660ε
εκτακτη εισφορά για 2000 κυβικά = 10.000ε x 5% = 500ε
σύνολο τέλη+εισφορά για 2000 κυβικά = 1160 ευρώ
έχω κάνει λάθος? - και αν ναι, τι ποσό θα πληρώσουμε (λέμε τώρα....) σύμφωνα με τον &*()(**^ νόμο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 25-06-11 στις 14:55
Ρε Γιάννη, το βόλεμα από τη νέα γενιά που το βλέπεις?
Προφανώς υπάρχουν και νέοι με πατεράδες ματσό που δεν τους καίγεται καρφί, όπως δεν καίγεται καρφί και στους πατεράδες αυτούς.
Αλλά έχεις κατέβει καμιά μέρα στο Σύνταγμα?
Έχεις πάει σε καμία από τις μεγάλες πορείες?
Αν ναι, τότε θα έχεις δει πως το 60%+ είναι νέοι κάτω των 30, συχνά και κάτω των 25 και οι ηλικίες με τα μικρότερα ποσοστά είναι 45-55.
Αν πάλι δεν έχεις πάει, μη μασάς από αυτά που σου πασάρουν στα κωλοκάναλα με τη Μύκονο κλπ. Η ανεργία κάτω των 25 είναι 40% (κι όχι επειδή πρόκειται για τεμπέληδες αλλά επειδή μας δίνουν, ασχέτως σπουδών και πτυχίων κατά κανόνα, λιγότερο από 600 ευρώ για πλήρες 8ωρο κι ένα κάρο υπερωρίες που δεν πληρώνεσαι ποτέ, κι ένσημα αν σου κολλούν πρέπει να πεις κι ευχαριστώ), λες αυτοί οι νέοι να χαλάνε τα λεφτά τους στα μπουζούκια και στα κλαμπ?
Φυσικά και θα βγεις και θα πιεις κι έναν καφέ (ακόμα), δεν θα σταματήσεις τη ζωή σου όπως δεν κάνει κανείς άλλωστε πόσο μάλλον ο νέος, αλλά το να φτάνουμε να λέμε ότι οι νέοι τα ξύνουν τη στιγμή που οι προηγούμενες γενιές έχουν ρημάξει το μέλλον των νέων αυτών, είναι τουλάχιστον αναληθές.
Και επαναλαμβάνω, όποιος είναι ενεργός πολίτης και συμμετέχει σε κινητοποιήσεις οποιουδήποτε τύπου, θα δει πως η πλειοψηφία είναι νέοι άνθρωποι και έτσι πρέπει να είναι φυσικά, αφού ΑΝΕΚΑΘΕΝ οι νέες γενιές ήταν οι πιο μαχητικές.
Φυσικά, σαν μέλος κι εγώ της νέας γενιάς ενδέχεται να ακούγομαι λίγο μεροληπτικός, το ίδιο όμως συμβαίνει και με τους επικριτές της οι οποίοι και δεν ανήκουν σε αυτή.
Απλά κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα και οφθαλμοφανή κι ένα από αυτά είναι και η συνειδητοποίηση και κινητοποίηση των νέων, περισσότερο από κάθε άλλη ηλικιακή ομάδα και αυτό είναι ταυτόχρονα λογικό όσο και αναγκαίο, μιας και εμείς θιγόμαστε πιο πολύ απ'όλους με αυτά που γίνονται, χωρίς μάλιστα να είμαστε υπεύθυνοι ούτε στο ελάχιστο.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Αν το κριτήριο είναι τι γίνεται σε 40-50 καφετέριες, τότε πάω πάσο.
Πίστεψέ με όμως, ο κόσμος είναι τόσος που μπορεί άνετα να είναι γεμάτες οι καφετέριες αυτές και να έχει και 200.000+ νέους στο Σύνταγμα.
Άλλωστε και οι τεβέρνες είναι γεμάτες από οικογένειες και τα καφενεία από παππούδες.
Άρα στο Σύνταγμα ποιοι πάνε τελικά, τα παιδιά του δημοτικού που έχουν διακοπές?
the more people agree with me
the more I think I'm wrong