Σελίδα 24 από 50 ΠρώτηΠρώτη ... 14222324252634 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 231 έως 240 από 499

Θέμα: Τα 10 πιο ακριβά ρολόγια στον πλανήτη

Rides
    0

Προεπιλογή

και ένα απο την προσωπική μου συλλογή.
    Το έβγαλα για εσάς απο τη θυρίδα.

Πιστεύω οτι θα το εκτιμήσετε, φοβερά στυλάτο ρολόι.

2. The Following 14 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

aristent (14-11-12), bill_m3 (15-11-12), chief (14-11-12), chrisgiapz3 (14-11-12), fanisk (14-11-12), hades7 (14-11-12), katrin_bmw (14-11-12), kostas 325 (15-11-12), Nikosg (18-11-12), Ptboul (14-11-12), S8N (14-11-12), spar@ (18-11-12), tamtamcafe (14-11-12), Thomelef (14-11-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

ειναι πολλα τα μετρα Αρη...
    μιας και η ρολεξ εχει φανατικους sea dweller deepsea special edition
    αντε γεια...

4. The Following 5 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

aristent (14-11-12), Bitz (14-11-12), chief (14-11-12), katrin_bmw (14-11-12), Ptboul (14-11-12)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    επειδη το θεμα ειναι αρκετα ενδιαφερον και κριμα να μενει μονο σε φωτο πανακριβων ρολογιων θα ηθελα να το φουντωσω λιγο...
    υπαρχουν σχολες ωρολογοποιας σε πολλα κρατη και αναμφιβολα η ελβετικη θα κατεχει παντα τα πρωτεια, ομως με ποια κριτηρια εμεις κρινουμε την αξια ενος ρολογιου?
    η τιμη ή το marketing ειναι αντικειμενικο κριτηριο?
    η πιστοτητα της ακριβειας σε αυτοματους μηχανικους μηχανισμους? οποιος εχει αυτοματο ρολοι ξερει ποσο απογοητευτικη ειναι,θελει ειδικη μεταχειριση.
    Ενταξει ο σχεδιασμος της κασας κλπ και αν αρεσει σε καποιον ειναι εντελως υποκειμενικο.
    Το status symbol ειναι και αυτο ενα αλλο μεγαλο θεμα προς συζητηση,
    ομως με ποιο τροπο μπορει να εκτιμηθει αντικειμενικα η αξια ενος ρολογιου?
    Προσωπικά κοιτάω το design πρώτα. Αν δεν μου αρέσει αυτό που κοιτάω, και 20.000 ευρώ να κάνει δεν μου αρέσει.
    Μετά τον μηχανισμό. Όσο πιο ωραίος εμφανισιακά και πολύπλοκος τόσο το καλύτερο. Κατά προτίμηση turbillon φάτσα κάρτα.
    Vacheron Constantin ειδικά σε σχήμα Σταυρού Μάλτας και τρελλαίνομαι.
    Ειδικά Patrimony Traditionnelle, cal. 2253 και Quai De L'Ile Day-Date Palladium είναι 2 από τα μεγαλύτερα όνειρα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπαμπη σε βρισκω πολυ ενημερωμενο...
    Πρωτο ρολοι stowa..
    Μηπως γραφεις και πουθενα αλλου κι απλα δεν εχουμε πετυχει ο ενας τον αλλον??
    Στράτο διαβάζω/γράφω και στο mywatch.gr με το ίδιο nickname. Είχα γραφτεί όταν έψαχνα για ρολόι. Το Stowa το διάλεξα μετά από πολύ ψάξιμο και αφού αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ πολλών ρολογιών. Τελικά το προτίμησα για το κλασσικό διαχρονικό Marine σχέδιο, την αποδεδειγμένα καλή μηχανή που έχει, ΕΤΑ 2824-2, την ιδιαιτερότητα που έχει ότι φτιάχνεται αποκλειστικά για σένα και δεν περιμένει σε κάποια προθήκη καταστήματος για μήνες και παράλληλα μπορείς να το προσαρμόσεις στα μέτρα σου.
    Εγώ το παρήγγειλα έτσι ακριβώς:

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάποιον που θέλει να πάρει ένα καλό κλασσικό ρολόι με μέχρι 1.000 ευρώ.

Αν έπαιρνα τώρα κάποιο θα ήταν το Longines Legend Driver No-Date, που το σκεφτόμουν και τότε. Απλά ήταν αρκετά πιο ακριβό από το budget μου.

Ή το NOMOS Glashutte Targente.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BabisStinson : 14-11-12 στις 11:21

6. The Following 2 Users Say Thank You to BabisStinson For This Useful Post:

aristent (14-11-12), katrin_bmw (14-11-12)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BabisStinson Εμφάνιση μηνυμάτων

Στράτο διαβάζω/γράφω και στο mywatch.gr με το ίδιο nickname. Είχα γραφτεί όταν έψαχνα για ρολόι. Το Stowa το διάλεξα μετά από πολύ ψάξιμο και αφού αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ πολλών ρολογιών. Τελικά το προτίμησα για το κλασσικό διαχρονικό Marine σχέδιο, την αποδεδειγμένα καλή μηχανή που έχει, ΕΤΑ 2824-2, την ιδιαιτερότητα που έχει ότι φτιάχνεται αποκλειστικά για σένα και δεν περιμένει σε κάποια προθήκη καταστήματος για μήνες και παράλληλα μπορείς να το προσαρμόσεις στα μέτρα σου.
    Εγώ το παρήγγειλα έτσι ακριβώς:

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάποιον που θέλει να πάρει ένα καλό κλασσικό ρολόι με μέχρι 1.000 ευρώ.

Αν έπαιρνα τώρα κάποιο θα ήταν το Longines Legend Driver No-Date, που το σκεφτόμουν και τότε. Απλά ήταν αρκετά πιο ακριβό από το budget μου.

Ή το NOMOS Glashutte Targente.

Ενα legend diver πουληθηκε πριν καναδυο μερες σε πολυ καλη τιμη...
    Αμφιταλαντευομουν μεταξυ αυτου κι ενος αλλου που τελικα αγορασα πριν καμια βδομαδα
    Φοβερο ρολοι! Σταματησαν νομιζω το no-date.

Γραφω σαν Stratos

Περιοχή
    Άνδρος
    Rides
    1

Προεπιλογή

9. The Following 3 Users Say Thank You to katrin_bmw For This Useful Post:

alexk (14-11-12), aristent (14-11-12), chief (14-11-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το ρολοι αν και θεωρειτο αντρικο αξεσουαρ, τελευταια φοριεται απο πολλες γυναικες και μαλιστα σε αντρικα μεγεθη με μεγαλες κασες αφου τα μικροσκοπικα γυναικεια εχουν καταργηθει.
    Η ελβετια ειναι φυσικο να εχει τα πρωτεια στα ρολογια μιας που οι ελβετοι ασχοληθηκαν πρωτοι με την ''υψηλη'' ωρολογοποιεια και ανηγαγαν τα ρολογια σε εργα τεχνης. Τωρα καποια κριτιρια που δινουν μεγαλο κυρος σε ενα ρολοι ειναι σιγουρα εκτος απ'τις καταβολες του, η ποσοτητα ανθρωπινου χεριου στην κατασκευη, τα υλικα που χρησιμοποιουνται τα οποια σε ρολογια 5ψηφιας ή 6ψηφιας τιμης ειναι κυριολεκτικα αθανατα και μεταφερονται απ'τον πατερα στο γιο. Αλλο κριτιριο ειναι το σχεδιο και η φιλοσοφια κατασκευης π.χ. τουρμπιγιον, περπετουαλ, ή διπλης κασας που μετατρεπουν ενα απλο ρολοι σε στατους. Τι να κανουμε, τα ακριβα πραματα μοιραια γινονται ταξικα: πες μου τι ρολοι φορας να σου πω τι εισαι....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dunhill Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ρολοι αν και θεωρειτο αντρικο αξεσουαρ, τελευταια φοριεται απο πολλες γυναικες και μαλιστα σε αντρικα μεγεθη με μεγαλες κασες αφου τα μικροσκοπικα γυναικεια εχουν καταργηθει.
    Η ελβετια ειναι φυσικο να εχει τα πρωτεια στα ρολογια μιας που οι ελβετοι ασχοληθηκαν πρωτοι με την ''υψηλη'' ωρολογοποιεια και ανηγαγαν τα ρολογια σε εργα τεχνης. Τωρα καποια κριτιρια που δινουν μεγαλο κυρος σε ενα ρολοι ειναι σιγουρα εκτος απ'τις καταβολες του, η ποσοτητα ανθρωπινου χεριου στην κατασκευη, τα υλικα που χρησιμοποιουνται τα οποια σε ρολογια 5ψηφιας ή 6ψηφιας τιμης ειναι κυριολεκτικα αθανατα και μεταφερονται απ'τον πατερα στο γιο. Αλλο κριτιριο ειναι το σχεδιο και η φιλοσοφια κατασκευης π.χ. τουρμπιγιον, περπετουαλ, ή διπλης κασας που μετατρεπουν ενα απλο ρολοι σε στατους. Τι να κανουμε, τα ακριβα πραματα μοιραια γινονται ταξικα: πες μου τι ρολοι φορας να σου πω τι εισαι....
    Πιστεψε με, οτι ρολόι και να φοράω, ο ίδιος μαλάκaς είμαι.

12. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

hades7 (14-11-12), S8N (14-11-12), tamtamcafe (14-11-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστεψε με, οτι ρολόι και να φοράω, ο ίδιος μαλάκaς είμαι.
    ναι,αλλα αλλο ειναι να εισαι φτωχος μ*****ς και αλλο να εισαι πλουσιος μ*****ς!!!

καλα,εννοητε οτι απο τα δυο προτιμω το 2ο!!!χαχαχαχαχα

14. The Following 3 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

bill_m3 (15-11-12), katrin_bmw (14-11-12), tamtamcafe (14-11-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι,αλλα αλλο ειναι να εισαι φτωχος μ*****ς και αλλο να εισαι πλουσιος μ*****ς!!!

χαχαχα...να το πω κ οπως το ξερω: αν εισαι πλουσιος μακακας εισαι πλουσιος, αν ομως εισαι φτωχος μακακας εισαι απλως μακακας

16. The Following 2 Users Say Thank You to dunhill For This Useful Post:

aristent (14-11-12), bill_m3 (15-11-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων

καλά δεν τίθεται αμφιβολί περι τούτου.

Η διαφορά ειναι πως οταν εισαι πλούσιος μλκας θεωρείσαι εκκεντρικός και όχι απλά μαλκας...

18. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

aristent (14-11-12), Leonidas_E39 (14-11-12)

Σελίδα 24 από 50 ΠρώτηΠρώτη ... 14222324252634 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP