Σελίδα 22 από 46 ΠρώτηΠρώτη ... 12202122232432 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 211 έως 220 από 452

Θέμα: ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

καλησπερα σε ολους !!! ας με βοηθησει καποιος σας παρακαλω γιατι ειμαι στα προθυρα να σπασω και το λαπτοπ αλλα και το σκατομηλοφωνο παναθεμα το !! εδω και 3 μερες παλευω να το εντοπισει ο υπολογιστης μου σαν εξωτερικη συσκευη και δεν γινεται τιποτα!!! τι hard reset στο κινητο, τι επανεκκινησεις στο λαπτοπ, τι απεγκατασταση και εγκατασταση απο την αρχη το itunes αλλα τιποτα.. επισης εκανα και solve problems απο το devices & printers αλλα παλι τιποτα γιατι λεει οτι δεν γινεται.. τελος να αναφερω οτι οποτε ανοιγω το itunes μου λεει οτι εγκατασταθηκε λαθος και οτι πρεπει να βαλω CD για να κανω εγγραφη η κατι τετοιο.. μια βοηθεια παιδια γιατι εχω σαλεψει με αυτο το προβλημα και ειναι πολυ εκνευριστικο επειδη υποτιθεται πως παιρνεις apple για ευκολια χειρισμου αλλα βγαζει προβληματα που πρεπει να εισαι hacker για να τα λυσεις !!! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ !!!
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

εγραψες τοσα και ακομα δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το προβλημα και τι θες να κανεις με το τηλεφωνο οταν το συνδεεις.......

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγραψες τοσα και ακομα δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το προβλημα και τι θες να κανεις με το τηλεφωνο οταν το συνδεεις.......
    και ομως το ειπα απλως μαλλον σου ξεφυγε.. δεν το αναγνωριζει λοιπον σαν εξωτερικο σκληρο για να τραβηξω φωτογραφιες μεσα απο το κινητο. τωρα θα μου πεις γιατι δεν τα ανεβαζω στο flickr η στο photobuvket ? γιατι να το κανω εφοσον μπορω να το κανω πιο ευκολα ?

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν το αναγνωριζει λοιπον σαν εξωτερικο σκληρο για να τραβηξω φωτογραφιες μεσα απο το κινητο.
    Δοκίμασε πριν το συνδέσεις με τον υπολογιστή, το κινητό σου να είναι ανοικτό (turned on) και ξεκλείδωτο.
    Να μην είναι locked και να σου γράφει slide to unlock, αλλά να είσαι στη home screen που φαίνονται τα εικονίδια των εφαρμογών.

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το δοκιμασα και αυτο..ξεχασα να το αναφερω, οπως δοκιμασα και να βγαλω φωτογραφια πριν το συνδεσω ωστε με τον συγχρονισμο να το διαβασει αμεσωσ´´αυτο ελεγαν τουλαχιστον στο google´´.. Δεν καταλαβαινω τι επαθε ξαφνικα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

επόμενο βήμα είναι να πας στο control panel, στο add remove programs να κάνεις uninstall το itunes καθώς και όλα όσα έχουν να κάνουν με την Apple.
    Επίσης μέσα από το control panel, system, device settings, δες τους drivers για το iphone και κάνε και αυτούς uninstall.
    Μετά install itunes (as an administrator) και στο τέλος σύνδεσε το iPhone ανοικτό όπως σου είπα πιο πάνω.
    Υ.Γ. όταν συνδέεις το iphone δε σου βγάζει κανένα μήνυμα?

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τα εχω σβησει ολα 4 φορες και τα ξανα εβαλα.. Οταν το συνδεω τωρα μου βγαζει ενα μυνημα οτι δεν εγκατασταθηκε σωστα το itunes και κατι αλλο για να βαλω ενα cd για εγγραφη.. Επισης παω και στο drivers & devices και παταω δεξι κλικ για να κανω επιλυση προβληματων και παλι ομως μου βγαζει σφαλμα

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα εχω σβησει ολα 4 φορες και τα ξανα εβαλα.. Οταν το συνδεω τωρα μου βγαζει ενα μυνημα οτι δεν εγκατασταθηκε σωστα το itunes και κατι αλλο για να βαλω ενα cd για εγγραφη.. Επισης παω και στο drivers & devices και παταω δεξι κλικ για να κανω επιλυση προβληματων και παλι ομως μου βγαζει σφαλμα

μια απο τα ιδια εκανε και σε μενα και μαλιστα αυτο συνεβη μετα απο update του itunes
    Απεγκατεστησε λοιπον το itunes και πηγαινε εκει που εχει την προηγουμενη εκδοση του αρχειοθετημενη (το πιθανοτερο στις ληψεις) και εγκατεστησε το απο την αρχη!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 17-04-14 στις 11:36

9. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Samaro (17-04-14)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

αν λεει ανοιγωντας το itunes οτι υπαρχει προβλημα ή οτι αλλο λεει τοτε δε φταιει το κινητο.
    Πρωτα λυνεις το θεμα που εχει το πσ σου.

Χωρις να ξερω και να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι κατι σου εχει κανει conflict με το itunes και του προκαλεσε προβλημα.
    Αφου το περνας και δε το δεχεται σωστα σημαινει οτι κατι υπαρχει μεσα στο system.
    Αρα την επομενη φορα που θα το απεγκαταστησεις για να το ξαναπερασεις καντο με ενα καλο προγραμμα uninstaller. Μετα κανε ενα καλο καθαρισμο απο junk στο pc σου με καποιο αλλο προγραμμα.
    Αν κανεις τα παραπανω σωστα και φυγουν ολα τα υπολοιματα απο το system, μολις το εγκαταστησεις θα δεις οτι ολα θα παιξουν.

Εν κατακλειδι το θεμα σου ειναι καποιο ΑΛΛΟ προγραμμα ή διαδικασια που του επετρεψες να προβει σε καποια αλλαγη/ρυθμιση που επειρεασε το itunes. Οσο και να το μπαινοβγαλεις, αν δε σβησει το αλλο, προκοπη δε θα δεις.

11. The Following 2 Users Say Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

Samaro (17-04-14), wheelman (17-04-14)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ξαναλέω. Δοκίμασε να το ξαναεγκαταστήσεις ως Administrator (run as Admin)
    Επίσης στους drivers ΜΗΝ κάνεις επίλυση, αλλά αφαίρεση των προβληματικών.

13. The Following User Says Thank You to fast-enough For This Useful Post:

wheelman (17-04-14)

Σελίδα 22 από 46 ΠρώτηΠρώτη ... 12202122232432 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP