100 κιλα ε?
γκουχ-γκουχ...μαλιστα
100 κιλα ε?
γκουχ-γκουχ...μαλιστα
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ακριβως....
Που τον καταλαβες τον σκελετο ρε τσακαλε απο αυτην την φωτο????
Ναι Λευτερη πολλες ωρες πολυς πονος και πολυ χαρα το bmx.
Ακροβατουσα αναμεσα σε flat και dirt/racing αναλογα τα κεφια και τις παρεες.
Και half-pipe πολλες φορες.Δυο ραγισμενα πλευρα και ενα σπασμενο δαχτυλακι ποδιου ειχα καταφερει σε ενα απογευμα πανω σε μια half-pipe....
Ρε τι μου θυμισες τωρα!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Καλορίζικο και καλές βόλτες Δημήτρη!!! Θα δεις που μόλις μεγαλώσει λιγάκι η κοράκλα θα το φχαριστηθείς ακόμα περισσότερο.
Meanwhile, βλέπω το Ζ από πίσω σκεπασμένο και στεναχωριέμαι.
oldcarskickass (18-04-11), z3 2.2 (18-04-11)
ειχα ακριβως την ιδια τρελλα..πολλες ωρες προπονησης , γονατα σκισμενα ,μολωπες παντου,,,ραγισμα στο χερι( ευτυχως ηταν το λιγοτερα επωδυνα...για αυτα που εκανα)! οσο για τον σκελετο..ηταν ο πρωτος σκελετος που εστησα ..(ολο το χαρτσιλικι και τα καλοκαιρινα μεροκαματα εκει πηγαιναν)...με βαλισιουμ κεντρα, αραγια ζαντες, οντισευ ροτορα...και πολλα αλλα πανακριβα για την εποχη! στην πορεια εστησα και αλλα καλυτερα...αλλα ειναι το μονο ποδηλατο που κρατησα απο εκεινην την εποχη! το εχω κρυμμενο στην αποθηκη...δυστηχως οχι στην καλυτερη κατασταση...και οποτε το βλεπω...στεναχωριεμαι και θελω να του κανω ενα καλο μαζεμα!
Δημητρη ,καλοριζικα και για το νεο οχημα...ειδα τον πρωτο μου δικυκλο ερωτα και ξεχασα ολα τα υπολοιπα....
z3 2.2 (18-04-11)
Καλοριζικο το νεο σου ποδηλατακι Δημητρο.Πολυ ομορφο
Που εχει specialized στα Χανια?Επειδη τις επομενες μερες θα κανω και γω μια αγορα...
Και κατι αλλο απο τους γνωστες,υποθετω οτι πιο ξεκουραστη οδηγηση εχει ενα trekking απο ενα road με ισιο τιμονι.Ειναι σωστη η υποθεση μου?Βεβαια θα μου πειτε να δοκιμασω τι με βολευει απλα λογω σχεδιασμου λογικα πρεπει να ειναι πιο ξεκουραστο ε?
z3 2.2 (18-04-11)
mitsos_chania (18-04-11)