dimtz (08-08-11)
γιαννη παρε το κουπε μην το σκεφτεσαι και εγω οποτε βλεπω κανενα περιποιημενο μ πακ βριζω την ωρα και την στιγμη που πειρα το κομπακτ....
βεβαια τοτε ειχαν αξιολογη διαφορα στην τιμη....
Γιαννη χτυπα το κουπεδακι πολυ ωραιο ειναι και το compact παλι στην οικογενεια θα μεινει οποτε θες θα το παιρνεις.
quattro ist fur sissies
η γνώμη μου άμα έχεις τ δυνατότητα πάρε κούπε είναι όλα τα λεφτά + όσα χρονια κ άν περάσουν θα το χεις στ μυαλό σου να το αποκτήσεις κ θα τα γλυκοκοιτάς συνέχεια
Γιάννηηηηηηηηηηηηηη τα λέμε σχεδόν καθημερινά.
1. Η επιθυμία σου είναι μεγάλη και δεδομένη για το κουπέ. Επομένως αφού υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης του, προχώρα.
2. Το κόμπακτ με αυτά που έχεις μπάξει και πιό πολύ ο χρόνος που του έχεις αφιερώσει, δεν πάνε χαμένα, αφού μένει στην οικογένεια, θα είναι σαν δικό σου, άσε που θα το χαρεί και η μητέρα σου, αφού της αρέσει τόσο.
3. Μπορείς να βγάλεις ορισμένα πράγματα που ταιριάζουν, απ το κόμπακτπ και να τα μπάξεις στο μελλοντικό.
4. Είσαι μπαξιματίας, αυτό είναι χούι που δύσκολα κόβεται, και θα νοιώθεις μεγάλη ικανοποίηση χτίζοντας το νέο που σου αρέσει και τόσο πολύ. Σιγά σιγά όμως και με μέτρο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 08-08-11 στις 09:35
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
giannis_compact (08-08-11), Tsakirakos (08-08-11), zaharias (08-08-11)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
giannis_compact (08-08-11)
Γιαννη επειδη σε καταλαβαινω κρατα το κομπακτ και παρε οτι αλλο θες για την μαμα σου.αν παρεις το κουπε δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπεις στην διαδικασια να μην ριξεις λεφτα επανω και να το κανεις παλι οπως το κομπακτ σε εξοπλισμο.το αμαξι ειναι φουλ απλο και θα ριξεις παρα πολλα λεφτα για να φτασει στην κατασταση και τον εξοπλισμο που θες.αυτες οι σκεψεις περασανε και απ το δικο μου το μυαλο και για αυτο και δεν αλλαξα αμαξι.
BILL007 (08-08-11), giannis_compact (08-08-11)
πηγαινε παρε κανενα New holland T7070 blue power να γουσταρεις Γιαννακο!
Μη τα συζητας αδερφε...
BILL007 (08-08-11), giannis_compact (08-08-11)