Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 15 από 15

Θέμα: Εφαρμογή walkie-talkie απο Apple store

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο viper Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς στο Ελλάντα οι τιμές για τα πακέτα Data στην κινητή τηλεφωνία είναι "πιάστον και κούνατον ώρες", εκτός κι αν όλοι είναι συνδεδεμένοι με Wifi. Στην περίπτωση που μιλάτε μέσω ιντερνετ από το κινητό τότε αυτό μπορεί να βγεί ακριβότερο από την απλή κλήση.
    δεν ειναι ακριβως ετσι πια

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Αceman①⑨②⑤™ Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειναι ακριβως ετσι πια
    Αλλαξε κάτι στα προγράμματα data? Αν έχεις την καλοσύνη δώσε κανένα link, με ενδιαφέρει κι εμενα.

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τώρα το κατέβασα αλλα είναι κάτι σα το
    Viber οπότε !!!

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο viper Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλαξε κάτι στα προγράμματα data? Αν έχεις την καλοσύνη δώσε κανένα link, με ενδιαφέρει κι εμενα.
    τα τελευταια χρονια χρησιμοποιω 3g κατα κυριο λογο αλλα και wifi περιστασιακα σε ολες τις δουλειες του κινητου μου.
    Παρακολουθω καθημερινα(καποιες φορες και 2-3 φορες τη μερα) τι καταναλωνω.
    Κατατασω τον εαυτο μου στο 7 με αριστα το 10 οσο εχει να κανει την χρηση/καταναλωση/εξαρτηση απο μια συσκευη και το νετ ενσωματωμενο σε αυτη

Η καλυτερη στιγμη των καταναλωτων στα ετησια συμβολαια ηταν περιπου πριν 1.5 χρονο με τα οικονομικοτερα πακετα κατα τη γνωμη μου.

οσο για το τι "καιμε" τωρα καθε μηνα απο data....
    καθημερινα ανοιχτα ΟΛΑ μου τα applications που χρησιμοποιουν live ενοιμερωσεις, 3 email με ενοιμερωση ανα 5 λεπτο, περιπου 1 με 1.5 ωρα viber σχεδον καθε μερα (ομιλια/μνμτ), cydia updates μεσω 3g και τα περισσοτερα updates του appstore να γινονται με 3g χωρις wifi ++ μερικα ακομα tweaks που τρωνε kb και ειμαι περιπου στα 500mb το μηνα.

Αυτα στη vοdafone ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ DATA πχ ειναι 5ε το μηνα απο οτι βλεπω.
    https://www.vodafone.gr/portal/clien...n?pageId=10881

Στη wind
    https://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-i...-me-sumvolaio/

και cosmote
    https://cosmote.gr/cosmoportal/page/...CIOTPcontracts

Δε γνωριζω και ισως εχω κανει και λαθος για τις παραπανω χρεωσεις μιας και εγω δε χρησιμοποιω data με το μηνα αλλα ειναι μεσα στο πακετο μου.

Αυτο που ξερω παντως ειναι οτι με την προοδο της τεχνολογιας οπως παμε σε λιγο καιρο ο χρονος ομιλιας και τα μνμτ θα ειναι για διακοσμητικους λογους στα πακετα και αυτο που θα χρεωνεται θα ειναι ΜΟΝΟ TO DATA.

5. The Following 2 Users Say Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

VanVIC (02-05-12), Vasilis (07-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αν μετρήσεις ακριβώς το μέγεθος σε ΜΒ για ένα λεπτό συνομιλίας που χρειάζεται η εφαρμογή τότε μπορείς να ξέρεις αν και ποιο πρόγραμμα σε συμφέρει. Γενικά πάντως από τα link που έβαλες επάνω δεν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία 2 χρόνια αφού το intenet on the go της cosmote το χρησιμοποιώ σε πολλές συσκευές τηλεματικής.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP