Καταρχάς έχω τον ίδιο ακριβώς αλοιφαδόρο, γι'αυτό θα τα γράψω συνοπτικά, αν και ο Κώστας και ο Στέφανος τα έχουν πει όλα.
ΠΕΤΑΣ (κυριολεκτικά) το γούνινο pad και το άσπρο που είχε μέσα ο αλοιφαδόρος. Είναι εντελώς της πλάκας και επικίνδυνα.
Αγοράζεις ένα μικρότερο backing plate μιας και αυτό που έχει είναι τεράστιο και θα γίνει στάνταρ ζημιά κατά το γυάλισμα.
Παίρνεις 3 καινούρια pads, ένα cutting για γερό γυάλισμα, ένα polishing για πιο χαλαρό κι ένα finishing για να περνάς sealant.
Πολύ καλά είναι τα lake country που είπε ο Στεφ.
Παίρνεις αλοιφές, ανάλογα του τι θες να επιτύχεις και του τι πρόβλημα έχει το χρώμα σου.
Οι menzerna είναι πολύ καλές.
Τέλος, το κερί που έχεις (sealant για την ακρίβεια) πέρνα το καλύτερα με το χέρι, ειδάλλως με polishing pad και 1000 στροφές (παρακάτω δεν πάει ο αλοιφαδόρος αυτός).
Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι μην κάνεις ζημιά, αφού με ήπιο συνδυασμό αλοιφής-pad είναι λίγο δύσκολο να κάνεις ζημιά σε τόσο σκληρό βερνίκι όπως των bmw.
Ωστόσο, καλό είναι να εξασκηθείς πρώτα σε μια παλιά λαμαρίνα.
Αν πάλι χρειάζεσαι πιο δυνατά combo (που δεν το νομίζω), καλύτερα να πας στον Κώστα και να παρακολουθήσεις τη διαδικασία ώστε να πάρεις κάποια εμπειρία.
Καλοδούλευτο το εργαλείο!
(νομίζω πως το ξαναπόσταρα προηγουμένως, μάλλον θα διαγράφηκε καταλάθος)
the more people agree with me
the more I think I'm wrong