Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 47

Θέμα: E36:Αντικατάσταση ανάρτησης & φρένων

Rides
    1

Προεπιλογή

Το μαυρο bilstein ειναι για πεταμα κατα την γνωμη μου. Στο E36 του πατερα μου ειχα βαλει bilstein κιτρινο χαμηλωματος με ελατηρια χαμηλωτερα απο m pack. Το αμαξι ειχε μεταμορφωθει σε σχεση με πριν. Πραγματικα ειχε παρα πολυ ωραια αισθηση , δεν το ενιωσα πουθενα να κοπαναει, δεν επερνε κλισεις στο ξεκινημα και στο φρεναδισμα. Ισως λιγο πιο σπορ η αισθηση αλλα για πρωτη φορα χαρηκα αναρτηση. Ο ξαδερφος μου ειχε τα ιδια αμορτισερ σε κουπε με m pack ελατηρια. Τωρα για διαρκεια ζωης δεν ξερω
    quattro ist fur sissies

2. The Following 2 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

Akis 330Ci (24-03-15), Βασιλης (25-03-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

To κοπάνημα είναι εν τέλει υποκειμενικό για τον καθένα...για μένα Bilstein κιτρινα χαμηλώματος σε Ε36 ισοδυναμούν με σχεδόν απουσία απόσβεσης κ ανυπόφορο κοπάνημα που διαλύει σασί κ σινεμπλόκ...δεν το συζητάω σε συνδυασμό με 17άρα...
    Ε36 M44Β19

4. The Following 4 Users Say Thank You to 6ylinder For This Useful Post:

Akis 330Ci (24-03-15), Dimimav (24-03-15), leo328 (24-03-15), Βασιλης (25-03-15)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Akis 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και το χρονο σας! Οντως για τα sachs advantage βλεπω σχετικα χαμηλη τιμη και εκτος αυτου θεωρησα πως αυτα ειναι τα εργοστασιακα για το μοντελο μου! Εαν οντως ισχυει παντος για τα γνησια κοντα 700 ευρω, δε με συμφερει καθολου. Bilstein μαυρα οπως ειπε ο leo εχει δοκιμασει κανεις;

Φρενακια εμπρος θα κοιταξω Ε36 328 ή E46 325 ή 330 οτι βρω μεταχειρισμενο σε καλη τιμη
    ειχα ρωτησει περσι αντιπροσωπεια bmw εδω αθηνα και μου ειχε πει αγορα 4 γνησια αμορτισερ για μ-πακ ε36 (ειναι ιδια 4κυλιδρα-6κυλινδρα) 770ε με φπα!το 700ε που ειπα βγαινει με εκπτωση 10% να φανταστεις...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

6. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

Akis 330Ci (24-03-15)

Περιοχή
    Θεσσαλία
    Rides
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    To κοπάνημα είναι εν τέλει υποκειμενικό για τον καθένα...για μένα Bilstein κιτρινα χαμηλώματος σε Ε36 ισοδυναμούν με σχεδόν απουσία απόσβεσης κ ανυπόφορο κοπάνημα που διαλύει σασί κ σινεμπλόκ...δεν το συζητάω σε συνδυασμό με 17άρα...
    Θα συμφωνήσω..το κοπάνημα ειναι εντελώς υποκειμενικό
    και φυσικά το οδηγικό στυλ του καθενός ταιριάζει με διαφορετικό τύπο αμορτισέρ.

8. The Following User Says Thank You to Dimimav For This Useful Post:

leo328 (24-03-15)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimimav Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα συμφωνήσω..το κοπάνημα ειναι εντελώς υποκειμενικό
    και φυσικά το οδηγικό στυλ του καθενός ταιριάζει με διαφορετικό τύπο αμορτισέρ.
    αυτο ακριβως παιδια...
    για καποιον που κινειται γρηγορα γενικα μπορουν να του φανουν αχρηστα τα Bilstein τα μαυρα..
    για καποιον ομως που οδηγει νορμαλ και ζηταει μονο ανεση χωρις αλλες απαιτησεις μπορει να ειναι μια χαρα.

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

10. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

bakalos (03-08-15)

Περιοχή
    All around
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μαυρο bilstein ειναι για πεταμα κατα την γνωμη μου. Στο E36 του πατερα μου ειχα βαλει bilstein κιτρινο χαμηλωματος με ελατηρια χαμηλωτερα απο m pack. Το αμαξι ειχε μεταμορφωθει σε σχεση με πριν. Πραγματικα ειχε παρα πολυ ωραια αισθηση , δεν το ενιωσα πουθενα να κοπαναει, δεν επερνε κλισεις στο ξεκινημα και στο φρεναδισμα. Ισως λιγο πιο σπορ η αισθηση αλλα για πρωτη φορα χαρηκα αναρτηση. Ο ξαδερφος μου ειχε τα ιδια αμορτισερ σε κουπε με m pack ελατηρια. Τωρα για διαρκεια ζωης δεν ξερω
    Δεν ειχα ποτε αυτη την αναρτηση καθως και στο 330 απο μαμα εβαλα κατευθειαν ρυθμιζομενη D2, οποτε δεν εχω την εμπειρια απο bilstein ή αντιστοιχη. Δυστυχως το κοπανημα ειναι υποκειμενικο στο καθε οδηγο..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεχασα να αναφερω πως το 36αρι φοραει 17αρες mpack

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειχα ρωτησει περσι αντιπροσωπεια bmw εδω αθηνα και μου ειχε πει αγορα 4 γνησια αμορτισερ για μ-πακ ε36 (ειναι ιδια 4κυλιδρα-6κυλινδρα) 770ε με φπα!το 700ε που ειπα βγαινει με εκπτωση 10% να φανταστεις...
    Νταξει δεν υπαρχει το ποσο! Με αυτα τα λεφτα και λιγο παραπανω βαζει κανεις ρυθμιζομενη που γ@μει.

Περιοχή
    All around
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σε γενικες γραμμες θελω κατι ακριβως στα προτυπα του εργοστασιακου χωρις να δωσω μια περιουσια! Δεν σκοπευω να θυσιαζω την ανεση με τιποτα. Το αυτοκινητο χρησιμοποιειται πιο πολυ για μεγαλες αποστασεις και κανα ταξιδι....και οχι για να στριβει σε αναβαση (τουλαχιστον οσο βριςκεται στη κατοχη του πατερα χαχαχα)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Akis 330Ci : 24-03-15 στις 14:39

Rides
    2

Προεπιλογή

αντε καλοριζικα...χεχε...(τυχαια ψαχνοντας στο car...).
    https://www.car.gr/parts/view/2087723/

e36 till death!

Περιοχή
    All around
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αντε καλοριζικα...χεχε...(τυχαια ψαχνοντας στο car...).
    https://www.car.gr/parts/view/2087723/
    Ποπο! Τιμή ξεφτιλέ! Να δεις που πιο λιγο θα πληρωσω την αναρτηση του Ε36 απο την αναρτηση του micra (220ευρω) πριν κανα 3μηνο!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Akis 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποπο! Τιμή ξεφτιλέ! Να δεις που πιο λιγο θα πληρωσω την αναρτηση του Ε36 απο την αναρτηση του micra (220ευρω) πριν κανα 3μηνο!
    Και 245 τοποθετημένα https://apergissport.car.gr/parts/view/5110072/
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
    Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σα να οδηγας ενα TORNADO - EUROFIGHTER Καταδιωκτικο - Πολεμικο

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP