Kατι εχει γινει στην κεφαλη της BMW και αλλαζει τα παντα,προχτες ημουν στον τοπικο και με ειπε πως του απαιτουν να εχει σαλονι υποδοχης αξιας 80Κ και αλλα τετοια κουφα!Θελουν να στησουν ενα ακριβο και εκλεπτισμενο δικτυο απ'οτι ψυλλιαζομαι και παιζουν με σκληρους ορους!
Τα ανταλλακτικά εδώ κ καιρό τα παίρνουμε απο την υποδιευθυνση στην αυστρία , κ όχι απο τη BMW Μονάχου.
Λόγω πτώσης πωλήσεων.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
alexk (04-11-12), Bazil Van Sinner (04-11-12), S8N (05-11-12)
τους πλασματικους στοχους,και βεβαια δεν τους πιανουν!!!δεν ηταν λογικο αυτο που γινοταν στο τελος της δεκαειας 00-10,!!!δεν ηταν πραγματικο!αφησαν ενα καρο κοσμο να χρεωθει,ενα αυτοκινητο.Τοσο ευκολα,με κριτηρια στιγμης!Αυτοι σιγουρα το γνωριζαν,στο θεμα μας ομως,επειδη γεννηθηκα και ζω απ το εμποριο,εχω να πω οτι οταν καποια ομπρελλα σαν το δικτυο της πενβε,που τοσα χρονια χρυσοπουλουσε με την μεθοδο των δανειων,στη δυσκολη,με προφαση ακλονητη τα νουμερα πωλησεων,ξετιναζει οποιον μπορει !Γνωμη μου παντα ,αλλα το δικτυου της ΒΑΓΚ ειναι καλυτερο στην Ελλαδα,καιρος να φτιαξει το καινουριο.
σωστος,κατι ειχε πει για ενα Αυστριακο!
S8N (05-11-12)
Bazil Van Sinner (05-11-12), EVERGET (05-11-12), S8N (05-11-12)
Κάποιες φήμες θέλουν τη BMW να ακολουθεί τα βήματα της PGA και να αποσύρεται από την ελληνική αγορά. Το θέμα είναι να βρεθεί αγοραστής. Υψηλόβαθμο στέλεχος της BMW Hellas είπε πως κάθε μέρα που πηγαίνουν στο γραφείο κοιτάζουν στο mailbox για την ειδοποίηση απόλυσης.
S8N (05-11-12)
Ανδρέα, όποιος και να τη πάρει, θα πάρει τα απαυτά του ούτως ή άλλως και μαζί και εμείς ως εξαρτώμενοι απο το after sales, εάν δεν αλλάξει η κατάσταση στη χώρα αλλά πρωτίστως το φορολογικό.
Όλοι αυτοί που είναι στη λίστα είναι για φούντο, μία ματιά στους ισολογισμούς τους φτάνει.
Έγραφαν στην ημερησία προχτές νομίζω ότι στο δεκάμηνο τα έσοδα από το τέλος ταξινόμησης το δεκάμηνο ήταν 53 εκ, όταν το 2007 το δωδεκάμηνο είχε κλείσει με πάνω από 1 δις!
Φανταστείτε τώρα εαν το ΤΤ απέφερε 53εκ πόσο λίγος θα είναι ο φόρος πολυτελείας που μαζέψανε, θά ναι δε θά ναι 10 εκ.
Ptboul (05-11-12), S8N (05-11-12), Κωνσταντίνος (05-11-12)