τελικα τι αποδεικνυει ο "χεράς" εν μεσω παπακίων και 200 παιδιων (ψυχων) ??
εγω ψηφιζω
(πριν ημουνα δουλεια, δε μπορουσα να δω youtube)
τελικα τι αποδεικνυει ο "χεράς" εν μεσω παπακίων και 200 παιδιων (ψυχων) ??
εγω ψηφιζω
(πριν ημουνα δουλεια, δε μπορουσα να δω youtube)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 16-12-10 στις 00:25
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
manos///3 (14-01-11), SuperSonic (17-12-10), z3 2.2 (16-12-10)
δεν εστελνα ουτε γραμμα λεμε!
καλα αυτος ειναι χαζουλης (sic) oι αλλοι γυρω-γυρω ειναι ακομα πιο χαζουληδες?
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
νταξ ρε παιδιά,ουτε εγώ συμφωνώ,αλλά ο καθένας χρησιμοποιεί το όχημα του όπως του αρέσει..άλλος γουστάρει πίστα,άλλος βόλτα και άλλος underground καταστάσεις να 'ουμ!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
///M Arios (16-12-10), ΔημήτρηςΜ3 (14-01-11)
η βασικη διαφορα thomelef ειναι οτι εσυ το εκανες για σενα και το εκανες σε μερος που αν γινοταν στραβη θα δουλευε μονο φανοποιος και οχι γιατροι-νοσοκομεια κλπ....
κριμα το αμαξι!
ghost-rider (14-01-11), m-power_01 (15-01-11), manos///3 (14-01-11), nikos1400 (14-01-11), Specialized (14-01-11)
Ενα μεγαλο μερος της ευθυνης φερνουν οι παρευρισκομενοι και οχι ο οδηγος. Απο οτι φαινεται στο video, ειναι αργα το βραδυ σε καποιο κλειστο χωρο και οχι σε δημοσιο δρομο με τυχαιους περαστικους και οδηγους. Ολοι εκει δεν περναγαν τυχαια απο το σημειο. Το ατυχημα, αν συμβει, και βεβαια βαρυνει τον οδηγο αλλα μην τον κατακρινουμε ετσι οταν και εμεις πολλες φορες σε καποια πατηματα μας (που γινονται σε δημοσιο δρομο) εχουμε θεσει σε αυξημενο κινδυνο τυχαιους οδηγους. Εδω περα βεβαια οι πιθανοτητες ατυχηματος ειναι μεγαλυτερες αλλα οπως ειπα και παραπανω ειναι "εν γνωση" των παρευρισκομενων, που ο μονος λογος που βρισκονται εκει ειναι για να δουν αυτο ακριβως που βλεπουμε στο video. Και ας μην κρινουμε τον λογο για τον οποιο καποιος αγορασε το Μ. Αν το να κανεις οχταρια ειναι επικριτεο και εντελως αντιθετο με του σκοπους του Μ division τοτε με το να παιρνεις Μ και να πηγαινεις στο super market για ψωνια, να κουβαλας τα πεθερικα σου στο χωριο η να το παρκαρεις πλυμμενο στην καφετερια ειναι ακομα χειροτερο. Εγω δεν βλεπω ουτε το ενα, ουτε το αλλο λαθος. Ισα ισα που για μενα, αυτος ο all round χαρακτηρας που εχει, το κανει τοσο καλο. Και αλητισσα και κυρια οπως εχουν πει καποιοι εδω μεσα, και αυτο πιστευω ειναι και το μυστικο της επιτυχιας, τουλαχιστον για μενα και τους σκοπους που θελω να εξυπηρετει ενα αυτοκινητο που εχω στην κατοχη μου.
ClatanosZ4 (14-01-11), ghost-rider (14-01-11), mixalis (14-01-11), papadtuning (14-01-11), Specialized (14-01-11), Thomelef (14-01-11), Χρίστος (15-01-11)
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
Και τι να το κανει να το κρατησει χαρακτηρα ; ; ;
Ωραιος ο παιχτης το γουσταρε . . .
Μμμμμ....Το παρκιν του ΣΕΦ , πεμπτη βραδυ να υποθεσω!...οσοι εχουν παει ή εχει τυχει να περασουν ξερουν. Ολοι οι καγκουρες της Αθηνας μαζεμενοι! Μπορεις να δεις αυτοκινητα αξιας 2.000 ευρω με 15.000ευρω ηχοσυστημα που να ακουγεται 5χλμ μακρια και 15χρονα με εξατμισατα παπακια (χωρις κρανη βεβαιως).
Στο ενα παρκιν κανουν μια 'κλικα' οι 'ηχοσυστηματατοι' και τα τσιτωνουν ολοι μαζι..εμποροπανηγυρις και το σκυλολοι ολο, και στο αλλο παρκιν ολοι οι 'γρηγοροι' (σποιλερ τολιας,αεροτομες κτλ) κανουν ενα κυκλο,και μπαινει μεσα ο καθε καφρος πισωκινητος και το καιει..καλη ωρα οπως στο βιντεο. Ο κοσμος σε αποσταση αναπνοης απτο αυτοκινητο.αν του ξεφυγει τους πηρε σβαρνα ολους..Επιφωνηματα οπως 'καφτο το εργαλειο', 'πο ρε μαγκα μου τουμπανο','σκιστο το ρημαδι' κτλ ειναι απαραιτητα. Αποτι ειχα ακουσει η αστυνομια τους εκανε μερικα καλα ντου,και δεν ηξεραν που να κρυφτουν...
Η φαση αυτη γενικως ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Akis 330Ci : 14-01-11 στις 20:00
Ειναι οι σύγχρονοι γενια των Ταμτακων...παλια τα κανανε με Datsun τωρα με Μ3..
Το εχουμε στο αιμα μας τελικα!