Νέα Μέτρηση με λίγο βαρύτερο πόδι 13,2. Οριακά +20% από τα 11 λιτ. βενζίνης.
Νέα Μέτρηση με λίγο βαρύτερο πόδι 13,2. Οριακά +20% από τα 11 λιτ. βενζίνης.
Το αέριο καταναλώνει περισσότερο γιατι δεν έχει την ίδια θερμαντική ικανότητα με αυτη της βενζίνης.
Γιαυτο εξ´αρχης πίστευα και πιστεύω ότι τέτοια συστηματα δε συμφέρουν όταν κερδίζεις μόνο περί τα 50 λεπτά στο λίτρο κι έχεις πληρώσει ήδη 2000 ευρώ για την εγκατάσταση ρισκαροντας το μοτέρ.
Sent from a mobile device
Nikos
Bazil Van Sinner (08-02-13), BILL007 (08-02-13), ghost-rider (08-02-13), Ptboul (01-03-13), viper (01-03-13)
Έχω κάποια λίγα σβησίματα όταν είμαι στο αέριο και σταματώ από κίνηση σε στάση. Είναι θέμα ρυθμίσεων νομίζω η οποία ακόμα δεν έχει γίνει 100% σωστά.
Απότι ακούω οι περισσότεροι κάνουν μερικές επισκέψεις μέχρι να το πετύχουν.
Για οικονομία όπως τα έχω υπολογίσει για 15000χλμ το χρόνο το κέρδος θα είναι τα τέλη κυκλοφορίας περίπου 700 ευρώ.
Για μικρότερου κυβισμού και καταναλώσεων μαζί με όλα τα ρίσκα της εγκατάστασης νομίζω δεν αξίζει.
Εγώ το αποφάσισα σαν τελευταία λύση αντί να καταθέσω πινακίδες και να το φάνε τα ποντίκια...
συμφωνω παραυτα!
.Είναι θέμα ρυθμίσεων νομίζω η οποία ακόμα δεν έχει γίνει 100% σωστά
δεν εχω ακουσει καποιον που να βγηκε και να μην ξαναπηγε συνεργειο!
μεχρι να φτασει στο 100% υπολογιζονται οι φθορες στον κινητηρα?
αρα αποσβεση σε 3 χρονια....πολλα!Για οικονομία όπως τα έχω υπολογίσει για 15000χλμ το χρόνο το κέρδος θα είναι τα τέλη κυκλοφορίας περίπου 700 ευρώ
το μονο που θα συμφωνουσα αλλα εγω εκανα το αλλο,μειωσα τα χλμ. μου ,το εχω για αναψυχη και μονο!δεν βγαινει να παει να παρει τσιγαρα το αμαξι!Εγώ το αποφάσισα σαν τελευταία λύση αντί να καταθέσω πινακίδες και να το φάνε τα ποντίκια...
pilot (16-03-13)
Μετά από 3 επισκέψεις για ρύθμιση κλπ τελικά όλα τα προβλήματα λύθηκαν μετά τον καθαρισμό της Πεταλούδας και της βαλβίδας ρελαντί. 12 χρόνια δεν είχαν καθαριστεί και παρότι στη βενζίνη δεν υπήρχε εμφανές πρόβλημα στο υγραέριο είχα μερικά σβησίματα και κομπιάσματα χαμηλά. Ξαναέγινε μετά από τα παραπάνω καλή χειροκίνητη ρύθμιση από βαθμονόμηση σε όλο το φάσμα των στροφών και πλέον η λειτουργία και απόδοση είναι ίδια με την βενζίνη.
Μένει να γίνει καλή μέτρηση κατανάλωσης από μένα, ώστε να ολοκληρωθεί η εικόνα.
Νέα καθαρή μέτρηση κατανάλωσης από 10,5 με 11 σε βενζίνη 12 με 12,5 στο υγραέριο για μικτές συνθήκες χωρίς όμως κίνηση η μποτιλιαρίσματα, ενώ τα μισά χλμ είναι πάντα Εθνική με ταχύτητες 160 πάνω, κάτω.
Νομίζω είναι καλά αν υπολογίσουμε και το extra βάρος σχεδόν ενός ατόμου από την εγκατάσταση και το επιπλέον καύσιμο.
εχεις πολυ καλα αποτελεσματα με αυτα τα χιλιομετρα.θα το αποσβεσεις πολυ γρηγορα
www.alphadigital.gr