Αρχικό μήνυμα απο
fanisk
Πας Λονδινο και ο "Αγγλαρας" σου φορτωνει τις αποσκευες, ντρεπεσαι μη του λερωσεις το πατακι, σπανια ακουει μουσικη και αν το κανει ειναι τοσο χαμηλη η ενταση που τα μισα δεν τα ακους, μυριζει χειρουργειο μεσα και οχι Καρελια αφιλτρο, και αμα βαλεις τη γυναικα σου μεσα δεν θα τη κοιτα απο τους 30 μινι καθρεπτες που εχει παντου στο παρμπριζ. Δεν θα σου πει ποτε "ωωωωωω ρε μεγαλε τοσο μακρια θα παμε?", και δεν θα σου ανοιξει ποτε κουβεντα αν δεν μιλησεις εσυ πρωτος. Για σταματημα στο τελευταιο δευτερολεπτο δεν το συζηταμε!
Στην Ελλαδα περαν μερικων Κυριων που εχω πετυχει με ταξι, ντυσιμο και τροπους στην εντελεια, εχω συναντησει και εγω δεν ξερω ποσους καμμενους με σαγιοναρα και βερμουδα, χωρις A/C μη καψει ντιζελ, μποχα και ντουμανι που ενοχλει ακομα και μενα που καπνιζω, Ερα Σπορτ στο μαξιμουμ μη και χασουμε τη φαση, θα σου ανοιξει κουβεντα ειτε εχεις ορεξη ειτε οχι, θα ακουσεις ενα σωρο φιδια για παρτουζες με 20 Τσεχες φοιτητριες, και αμα βαλεις και καμια φιλη με κοντη φουστα μεσα πρεπει να του λες ωπααααα θα τρακαρουμε γιατι εχει αλλου τα ματια του.
Με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.. λυπαμαι για οσους πραγματικα τιμουν το επαγγελμα και τον πελατη τους, δυστυχως οι περισσοτεροι δεν ειναι σαν αυτους ομως και θα ειναι καλυτερα, πιστευω, χωρις αυτους.