πατα 104 octane boost και σε βγαζει.Αμερικανικο ειναι τις GOLDEN EAGLE.Σε μαυρο μπουκαλι ειναι το racing
Kazakos Garage (27-01-13)
καποτε και εγω σε UNO το εβαζα.250ps σκοτονε.εκανα 400σαρι 13.2 ντιμενο.1.4cc.βασικα μιονι τα πιρακια και κανει πλιρεσ εργω το μοτερ.γιαυτο το βαζις.
nikos1400 (20-10-13), STREETRACING (27-01-13)
Παίζει να καταστρέφουν τα μπεκ τα βελτιωτικά καυσίμου ή επικίνδυνα είναι μόνο όσα είναι βελτιωτικά και καθαριστικά μαζί????
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
doctore (27-01-13), STREETRACING (27-01-13)
Κατέβαινε ο φίλος μου ο Σταθης με το killer το UNO και αντηχουσε η βουτα.
Εγώ με punto gt
Με turbodynamic τουρμπινα intercooler και βημα απο Ιταλία
Sent from my iPhone using Tapatalk
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Χρήστο τα πολλά οκτάνια κανονικά σε βελτιωμένα μοτερ(με συμπίεση αρκετή) απλά μειώνουν τον κίνδυνο προανάφλεξης?Ή επιτρέπουν στην μοναδα ελέγχου(εγκεφαλο) του αυτοκινητου να αυξησει αβανς κανοντας μικροδιορθωσεις "βλεποντας" παραπάνω οκτάνια?Εννοω αν ενα βελτιωμενο μοτερ εχει ρυθμιστει με απλή ή κατοσταρα βενζινη χρειαζεται παλι ενισχυτικά?Η η χρηση ενισχυτικών ή αγωνιστικής βενζίνης θα μειώσει τα πυρακια κ θα αυξησει την απόδοση λόγω των μικροδιορθοσεων της DME?
I love Bmw machines
Kazakos Garage (27-01-13)
Κατεχάκη κατάβαση ήταν.
Δεν μπορώ να πω ότι φοβομουνα ούτε σε uno, ούτε στο punto.
Ακούω τώρα για τουρμπινες κ ιντερκουλερ κ γελαω όταν τα αλλαζα πριν 20 χρόνια , όταν όλα ήταν εξωτερικό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STREETRACING : 27-01-13 στις 20:46
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
doctore (27-01-13), Kazakos Garage (27-01-13)