Έχω ανατριχιάσει και συνάμα έχω μείνει άφωνος...
Συλληπητήρια και από εμένα για το αδικοχαμένο παλικάρι...
Έχω ανατριχιάσει και συνάμα έχω μείνει άφωνος...
Συλληπητήρια και από εμένα για το αδικοχαμένο παλικάρι...
Τωρα εμενα το μυαλο μου παει σε τρομοκρατες-φονιαδες που συνεργαζονται με πολιτικους-σκουλικια...
Κριμα στον ανθρωπο...συλληπητηρια.
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Τι να πεις.. Κριμα για τον ιδιο, την οικογενεια του, και τα παιδια του που δεν προλαβαν να τον γνωρισουν καλα καλα.
Τι στο διαολο συμβαινει?!.. Τοσο πατο εχουμε πιασει σε αυτη την χωρα? Τρομοκρατια-κοινοι εγκληματιες-λαμογια-ψευτοπροοδευτικοι-ψευτοπατριωτες, ενας αχταρμας που δηλητηριαζει κοινωνια μας.
Φοβαμαι οτι η γενια μας θα δει, και θα ζησει γεγονοτα, που ουτε εχουμε φανταστει.
Ελπιζω να κανω λαθος...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 19-07-10 στις 17:28
Ptboul (19-07-10)
Oταν δολοφονείται ένας δημοσιογράφος, παράλληλα χτυπιούνται και αυτοί που πληροφορεί και ενημερώνει ο δημοσιογράφος, μέσω του λειτουργήματος του.
Η δολοφονία του Γκιόλια εκτός απο έγκλημα κατά της ζωής του, ήταν και έγκλημα κατά όλων μας.
Καλό ταξίδι...
Η σημερινη κατασταση στην ελλαδα αρχιζει να θυμιζει αρκετα την ταινια V for Vendetta....σε λιγο δε θα απεχουμε και πολυ απο τετοιες μερες και καταστασεις .
Δεν ηταν ο αντικειμενικος δημοσιογραφος που ηθελε να δειχνει και οσα απεκρυψε δεν ηταν λιγα!!..αλλα δεν υπαρχει και λογος να αναλυθει παραπανω. Κριμα το οτι σκοτωθηκε ενας ανθρωπος και πατερας. Ελαφρυ το χωμα Σωκρατη.
ξερει κανεις να μου πει πως η βαλιστικη βγηκε σχεδον την ιδια μερα????????????
σε αλλους φονους κανει κανα δυο-τρεις μερες....λεω γω τωρα....
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)